måndag 3 oktober 2016

Mycket nu!

Massor av sticklust men inte onödigt mycket tid! Jag har dock läst i en  blänkare från Land att gnällande är farligt för hjärnan förutom att det är trist för omgivningen så nu ska jag tänka som kollegan. "Var en låga, inte en plåga!" Min mentala bild av detta att vi sitter bredvid varandra i arbetsrummet med huvuden som ljuslågor! (Han har snott uttrycket från toaletten på träningsanläggningen! )
Åter till sticklusten, dessa har jag gjort! Storlek 29 och 30, fort,  kvickt och lätt!

4 kommentarer:

fale artut sa...

Perfekt! Dags att sätta igång med höstsockarna. De behövs! Ja, positiva saker var det, men visst är det något fel på klockan??? Almanackan med, för den delen! Fast hellre det, än tvärtom!

AnJa sa...

Ur led är tiden. Bra talesätt! Jag vill åxå vara en låga och inte en plåga. Känns mest som jag är en plåga för mig själv just nu. Får inte tummen ur till någonting annat än att ha näsan i en bok... Finfina sockar! Satt igår och tittade på stickmönster till bebisar. Kanske lättare att komma gång igen om det är småååå saker man ska göra :-).

johanna sa...

så fina, vad duktig du är! Hur lång tid tar det för dig att sticka ett par om en får fråga? :)

Cecilia sa...

Tack, Johanna! Det är svårt att sägaför jag sitter ju sällan så långa stunder. Tjocka sockor i vuxenstolek kan jag göra ett par på två kvällar, så det kanske tar ca 8 timmar.