fredag 2 september 2016

Köpa garn

Jag gör inte det  längre sådär hipp som happ som jag gjorde för några år sedan. Då kunde jag köpa enda nystan för att det var fina färger, oklart vad jag skulle ha det till. Och det hände rätt ofta!
Men när nu sockstickningslusten sög tag i mig så letade jag lite på nätet tills jag hittade det här fina garnet som jag är  lite förtjust i bara för att det är så ogenerat supersött!
Sedan var det ju väldigt vacker färg på det här garnet, som var på rea.
Rea var det också  på Regia, Arne och Carlos. Det innebar att det var lite utplockat i färgställningarna, men den här varianten är fin, den har jag redan provat!
Och när jag ändå satt och klickade så käckt så blev det en KnitPro Zing och U-formade flätnålar också!
Jag beställde sent onsdag kväll, på torsdagen fick jag besked om att det var packat och idag kom paketet från Hobbii. Jag har inte köpt från dem förut men de höll vad de lovade, blixtsnabb leverans!
De har inte så enormt utbud men bra på sockgarn, tycker jag!
Nu är bara frågan...får jag börja med något genast? Eller borde jag göra något annat färdigt först?
Ja, allra först middag och så ska tvätten tvättas men sedan börjar fredagsmyset och då kan man väl få prova på nya stickan, i alla fall?

4 kommentarer:

KataM sa...

Knit Pro Zing har jag inte hör talas om förut. Så klart att du får fredagsmysa med att prova den. Behöver du ett bra argument för den saken, så kan ju inte dina bloggläsare vänta på att du stickar färdigt något annat innan vi får veta vad du tycker. :-) Trevlig helg!

Linnéa sa...

Känner igen det där :P Jag brukade köpa garn utan någon som helst plan, men nu mera mest när jag har ett projekt där jag behöver garn. Men ibland händer det att jag får ett infall och köper lite garn för att det är fint ;) Av någon anledning känns det mer troligt att man faktiskt stickar upp garnet om man är lite mer återhållsam med sina garnköp.

fale artut sa...

Nu får du sticka på så att vi får lite recensioner på sockgarn! Perfekt!

AnJa sa...

Nu gör du mig sugen att köpa mer garn! Och jag som har sålt av så mycket av mitt lager på loppisen i sommar :-).