lördag 20 augusti 2016

Kräftor med tillbehör!

PIgår var det kräftskiva för kollegorna hemma hos idrottsläraren. Det började med att vi fick prova på att ro en underbart vacker båt!
Idag har jag ont i varenda muskel jag visste att jag hade och ett tjugotal till! Man började med att sittande  lyfta åran och placera den mellan benen och rätt upp i luften. Bara det var lite tyngre än man kan tro. Men det var roligt och härligt att vara ute på vattnet en sådan strålande dag!
Sedan fick man vänta medan nästa gäng rodde och det gick att få något svalt och gott att dricka!
Jag glömde alldeles att ta kort på kräftorna och själva festen men det var fina havskräftor, fångade natten till torsdagen, kokta direkt och de var de godaste jag ätit! Därutöver glada kollegor, goda såser, hembakat bröd och sång!
Eftersom jag ska ut på festligheter även idag och ikväll åkte jag hem med halvtiofärjan och månen låg som ett brandgult klot över horisonten. (Det gick inte att fånga med kameran, men jag försökte!)
En sådan härlig kväll!

2 kommentarer:

AnJa sa...

Kräftor mums! Visst är det kul att upptäcka hur enormt många muskler man har :-). Tycker du fångade månen fantastiskt fint. En sådan kväll du hade!

fale artut sa...

Vilken upplevelse! Extra allt, och långtidsvÄrkan med träningsvärk.