fredag 10 juni 2016

Dyrare och dyrare, dag för dag

Nu vet jag att detta, plus lite extra  upprustning av Götaplatsen, kostade 30 miljoner.  Tyvärr blev fontänen inte omedelbart folkkär och ganska snabbt gick vattenkonsten sönder eftersom någon/några kört bil över hela härligheten. Så nu står där vakter.  Tycker inte att de pryder platsen och tycker det är trist att de behövs.

5 kommentarer:

Monica sa...

Ha ha nej inte blev det bättre med gulvästade gubbar där :-) Neverending story, det där!

KataM sa...

Ibland blir man lite trött på hur våra skattepengar används. Det är viktigt att skapa en trevlig miljö, så klart, men jag tycker att det där ser rätt trist ut. Man borde ha kunnat göra något fint med blommor och blader för en bråkdel av pengarna - och utan behov av vakter. Sedan kunde man använt det som blev över till något annat viktigt, som att öka bemanningen på äldreboenden och inom hemtjänsten, så att gamla människor kan få komma ut så här på sommaren. Eller ordna aktiviteter för barn och ungdomar vars föräldrar inte har råd med semester. Det där med att prioritera på ett vettigt sätt verkar inte alltid vara våra politikers starkaste sida.

fale artut sa...

Om jag hade en påse med 30 miljoner så skulle jag kunna göra en hel del.........
Det tillförde inte så mycket, och de gulklädda har kanske viktigare saker att göra.......

AnJa sa...

Amen på de tidigare inläggen. Förskräckligt att de kan komma undan med det mesta politikerna!

Linnéa sa...

Man kan ju undra hur politikerna prioriterar ibland... Förutom att vara en trafikfara, så är den inte ett dugg snygg. Håller med föregående talare om att en rabatt hade varit betydligt mycket bättre och snyggare för den delen.