tisdag 3 maj 2016

Öh...?

Övre delen av Avenyn har varit avstängd ganska länge och trafiken har fått ta andra vägar och det har varit STOOORA  saker på gång bakom planket.  Nu är det klart.
Jag tänker inte ställa utsmyckning mot skolbudget eller äldrevård eller så.
Jag bara undrar hur man tänkte?
I rättvisans namn ändrar vattenpelarna höjd och färg och det är kanske tjusigare en ljum augustinatt men jag förstår nog ändå inte.
Och lite undrar jag nog vad det kostade...

5 kommentarer:

fale artut sa...

I min lilla stad lades det ner en hel förmögenhet på ett torg med uppvärmt tegel, specialbeställt, gult. Det visade sig inte bli så bra i vår Vinterstad, där det är -30 grader ganska så ofta på vintern. Dyrt blev det, och hela torget miste sin charm då det gjordes omänskliga trappor som mest är till hinder, och hela känslan och torglivet försvann. Teglet tog skada av fukten som blir när det snöar hela tiden och värmen tinade snön som föll, värmen fick stängas av, den blev också väldigt DYR, så överraskande?! I detta miljö-tänkartider där energi skall sparas och pengarna användas väl. Fanns det någon tanke?

KataM sa...

Ja, det känns kanske lite som mycket skrik för lite ull...

Anonym sa...

30 miljoner skrev de I GP att det hela kostade.....

Linnéa sa...

Ja man kan ju verkligen undra hur det tänkte, för det ser ju inte särskilt vackert ut...

AnJa sa...

Ja, visst är det märkligt att politiken har så svårt att prioritera. Här är det ett himla liv om det nya kulturhuset som ska till kontra att vården, skolan och migrationen går på knäna. Standardsvaret är ju att det inte är samma plånbok... Då undrar jag om det här med hushållsekonomin. Om jag köper nya skor men inte har råd med maten, kan jag då skylla på att det inte är samma plånbok? Pengarna är ju för i helsike ändå slut. Har dom aldrig hört talas om att det går att omfördela... Nä, usch och fy!