söndag 27 mars 2016

Smultronkrage

Ahomansikat cowl, jag tror det betyder smultronkrage, och nu är den klar.
Beskrivningen finns på Ravelry för något tunnare garn.  Mitt är tretrådigt hemspunnet. Eller två av trådarna är spunnena (!) av mig och tredje tråden är Alpackasilk om jag minns rätt. 
Den ska blockas, gömmas, glömmas och sedan hittas till hösten, nu väntar vi på vår.
Maken och jag har planterat en häck idag.  En nyponhäck som ska rama in vår blivande äng.  Jag ser det precis i huvudet hur fint det kommer bli.  Och jag ska ha rutig bomullsklänning. Så tydligt ser jag äng och häck. Och mig. I huvudet! 

4 kommentarer:

AnJa sa...

Göm bara inte sjalen för bra så du inte hittar den i höst! Det brukar jag lyckas göra med mycket. Den ser fin och skön ut! Jag ser åxå tydligen äng och häck och dig i rutig klänning!

nattugglan sa...

den ser ju fint ut.. men gömm inte bort den så du inte hittar den sen då hösten är här. haha..jag ser oxå hur fint det blir med en häck o dej i rutig klänning..det väntar vi på. ha de bra

KataM sa...

Så härligt med en nyponomgärdad äng. Hoppas plantorna tar sig bra!

fale artut sa...

En bra sjal behövs året om, den kommer att passa fint när du vaktar din nyponhäck i skymningen! Och Klänning, det tror jag på. Hoppas att det är nypon som går att plocka, det är fint att ha året om, i torkad eller puread form. Nu blev jag sysugen. Stor Kram från mig!