lördag 9 augusti 2014

Att fastna

Eftersom det inte går så bra att sticka just nu händer det att jag garnsurfar lite, som för att plåga mig... Nej, det är inte plågsamt, jag kommer ju kunna sticka igen! Och då, ja, då är jag redo!

Men idag har jag plågat mig med att försöka hitta till en speciell, tysk firma. Förr la de ut nytt garn på tisdagar och på onsdag var det mesta slut. De har vackert garn, hög kvalitet och höga priser och jag kan inte komma på namnet! 

Gah!

R- någonting-wolle...kanske?

Kan någon hjälpa mig?

Wollmeise!  Superdupertack för hjälpen!
Det blir nog en bra dag det här, har fått koll på wollmeise, hittat affär som säljer takstegar, pratat med granne om liten affär och fått soppåse full med gotlandsfårull!

5 kommentarer:

anli sa...

Menar du Wollmeise?

https://www.rohrspatzundwollmeise.de

Kram från Garnfröken.

Maria sa...

Wollmeise! :-)

AnJa sa...

Du verkar ha haft en helt ok dag :-)

Sunna sa...

Men ibland kan det vara bra med en liten paus och ta sig tid för att inspireras av nya infall, hoppas du snart är i ordning igen

Ann-Sofie sa...

Hmmmmm ..... jag skall absolut inte handls något garn så jag måste förtränga detta inlägg. Får lägga in en aktiv förträngning direkt så att jag inte råkar kolla. Måste skaffa madrass till sonen först och sedan till oss och då skall jag INTE handla garn.

Är det samma skit med frusna axeln? Jag undrar just vad vi kvinnor gjort för ont för att få det med? Kan det vara arvssynden som spökar ännu?