onsdag 5 mars 2014

Ur humör och missnöjd

Japp! 

Det är så det är just nu. Och det kan vara på grund av förkylningen. Men jag skyller på Pinky. Jag har repat upp nästan alltihop en gång men det blir ingen go känsla. Alls! Typ HATAR dem, stackars sockor... Så nu repar jag upp dem, separerar garnen, borstar tänderna och börjar om!

8 kommentarer:

KataM sa...

Trist att repa upp, men det enda rätta när man är missnöjd.

Hoppas du kryar på dig snart!

Mia stickar sa...

Du har då gett mig ett gott skratt! Om du hade frågat mig bara så där bytheway så hade du kommit med ett par blåvit-randiga sockar!
varför är en del stickningar så där att allt blir bara fel och man ogillar allt som har med den stickningen att göra! Hoppas det blir bra när du börjar om med några nya!

Birgitta sa...

Det är det enda raka ibland. Usch förkylning gör ju inget bättre, hoppas det blir en kortvarig rackare som liksom bara är borta när du vaknar imorgon!

Sjömans-Elin sa...

Men neeej! Vad blir fel? Själv fuskar jag hej vilt så länge det inte syns allt för illa. Repar bara upp om jag verkligen måste.

heidi sa...

att behöva repa upp är ju aldrig kul, men dom ser ut att vara värda besväret:)

Magganmagi sa...

Gu så jobbigt sånt är!! DE såg fina ut men jag förstår hjur det är när man bara inte kommer överens. Helt rätt att repa upp. Och att borsta tänderna, haha!!

Rosenvante sa...

:) kanske bäst vila från nålarna en stund så det inte blir nått riktigt utbrott eller avbrott om det vill sig riktigt illa. Krya på dig nu.
Kram

AnJa sa...

De ser ju så fint rosafluffiga ut! Så synd att de behöver repas upp.