onsdag 12 februari 2014

Hot-spot och DNA

Numera använder jag inte mobilt bredband här i stugan. Det funkade dåligt. Fick sitta och kura på golvet eller stå ute... nej, jag kopplar upp mig via mobilen som värsta Lisbet Salander. (Piercad är jag också, fast inte så våldsbenägen och skör!) Hot spot är supersmidigt!
Min syster och jag gör ofta samma garnval. I dagarna har vi båda, med 10 mil mellan oss och utan att prata om det gjort det igen. Denna gång pastellfärger! Arv eller miljö kan kvitta men synkade i tiden efter alla dessa år?!😊

4 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Sånt är roligt!!!
Min syster och jag är också sådana. Genetiker som jag är tror jag starkt på DNAteorin. I vårt fall är där 13 år mellan oss och vi har bara bott under samma tak hennes sex första år. Trots detta gör, köper och säger vi ofta samma sak samtidigt. Visst är det festligt. DNA rules!

Birgitta sa...

Men milda makter... ! :-D Sitter här och skrattar för mig själv, we did it again...

Birgitta sa...

Jo förresten,du frågade om mössmönstren. De är kanonbra, och jag älskar att man inte behöver sy!, men jag har för mig att jag tyckte det saknades en rad sist i del 5 i den nästan sömlösa,något om antal gånger man skulle upprepa? Tror jag mest kommer sticka den andra mössan, den man stickar runt, för den var roligast att sticka!

Margita sa...

Ja mina sockor är redan utlämnade jag väntar med spänning på bilderna som är utlovade jag har börjat med att sticka ett babyset eftersom det tydligen fanns behov hos nyfödda beduinbarn, började med 5-timmarskoftan men jag hoppas att det finns små babybarn för den blev liten mönstret kräver tydligen tjockare garn. Jag fick 6 nystan Fabel på stickkaféet ikväll så nu blir det sockor igen.