lördag 4 januari 2014

Facebook

Nä, jag skulle verkligen inte vara med på FB. Fast så blev jag det liksom ändå för att kunna få vara med på den sidan med alla människor som spinner. Och så blev det lite andra grupper av bara farten.
En som jag gillar i princip är en där man kan sälja/skänka/byta i närområdet. Utbudet är inte riktigt anpassat till mig (mycket damkläder i fel storlek och barnkläder) men jag har fått sålt och skänkt en del.
Senast har jag gått med i två stickrelaterade grupper.
Den ena är väl lite självklar; Sockstickeklubben!
Den andra är 10:-/ nystan och dök upp strax efter att jag sett någon prata om den på Online stickcafé. Och jag var ju redo, hade redan skaffat både burk, sparprincip och sparmål!

Trevliga grupper båda, med glada och vänliga tillrop!

Idag är planen att åka till IKEA med dottern, hon ska titta på hylla och soffbord, jag ska köpa värmeljus och vanliga ljus!

(Stickas det något då? Jo, vars, jag ska visa ganska snart men jag bjuder på en liten förhandsvisning av ett pussel jag funderar på:
GÅR det ens att laga? Igen?)

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Ler bara igenkännande, precis det köper jag alltid när jag är på IKEA. Idag skulle jag också varit där och handlat lite grejer till vårat kök men det blev ju inte av.
Jag är också med i en massa grupper på FB men jag är inte aktiv alls, mest för att jag inte orkar sätta mig in i det nya, men det är trevligt att titta in ibland och se vad andra gör.
Men varför blir alltid sockor så där? Jag brukar sticka in en björntråd i hälen, men det slits ju till slut ut ändå. Hoppas du kan fixa det, annars får du använda skaften och sticka ny fot.

Tina sa...

Hade samma inställning FB :o)

Men ville gärna vara med på vår Köp-och-sälj sida så det gick som det gick... ;o)) Nu är jag med och ångrar det inte. Men är väldigt sparsmakad med "vännerna".... Dvs dom jag "umgås" med. Behöver ju inte vara vän med 300 eftersom det går bra att skicka meddelanden även om man inte är "vänner"... :o)
Tack för tipset på Sockstickeklubben!

Otaliga projekt sa...

Jag skulle inte heller gå med i FB men sen så dök Pinterest upp och för kunna öppna konto där krävdes Twitter eller FB. Så av det minst onda blev det FB.
Den lokala köp och säljsidan har i dagsläget betalt ett stickevent och en julresa till Tyskland. Och ännu har jag inte saknat nåt som jag har gjort mig av med....:)
Ska genast kolla upp tiokronan.
Sarah

Mia stickar sa...

Här är det 35 mil till IKEA så det blir billigare att köpa värmeljus här! :) JAg har varit med i FB länge inlockad av mina barn är däremot inte med i några stickgrupper! Visste inte att dom fanns! Har varit inne på stickkafeet för länge sen men hängde inte riktigt med. Lycka till med sockarna!

KataM sa...

Jag håller mig envist utanför FB. Är väl lite motvalls. ;-) Och så vill jag inte inleda mig själv i frestelsen att tillbringa mer tid på nätet än jag redan gör. Men vi får väl se hur länge det håller - jag skulle ju aldrig börja blogga heller...

Robellas atelje´ sa...

väntar med spänning på att få se hur det gick med sockorna :)