tisdag 24 december 2013

Julstrumpor

Nu är presentstrumporna överlämnade!
Fabelsockor till sonen:

Dessa sockor har jag stickat två gånger. Vet inte alls varför jag först stickade med för grova stickor och envisades med att sticka färdigt? I alla fall besinnade jag mig till slut och repade upp men då var garnet helt krulligt och de nya sockorna blev därför ganska ojämna...men det löste sig fint med beslutsam blockning på min fina sockblock:

Zauberball till dottern:

Jag har sagt det förut, garnet är inte i varje ögonblick ljuvt att sticka men färgerna gör att jag förlåter allt. Och de färdiga sockorna blir bra.
Nu ska jag bara sticka färdigt de två sista julklapparna, kan nog vara klart före nyår!
God jul till alla, min jul är finfin! :-D

5 kommentarer:

AnJa sa...

God Jul själv kära Cecilia! Som jag inte alls känner, men känner ändå :-). har just sagt hej till mina tre fina pojkar efter en härligt julmiddag. Önskar dig en god fortsättning!

Huset på kullen sa...

Önskar dig en härligt God Jul kram Beijan

Pysselfarmor sa...

Vilka vackra sockor! Det brukar vara populärt när någon får stickade sockor. Visst är det märkligt detta att man envisas med att sticka vidare fastän man ser att det är åt pipsvängen. Jag har precis nu gjort såsom du, stickat ett par sockor färdiga och sedan repat upp dem ....och stickar nu om dem.
ha fortsatt skön jul

Monica sa...

God jul (eller god fortsättning, ser att det hunnit bli juldagen!)! Jag håller fullständigt med dig om Zauberball-garnet; färgerna och skiftningarna är så fina att man blundar för det stundtals rejält ojämnt spunna garnet.

fale artut sa...

God Jul!!!!!!