fredag 9 augusti 2013

Första riktiga flyttdagen!

Som jag tjatat om detta! Men nu har första stora flyttlasset gått allt medan maken och jag tittade på:

Vilka underbar flyttlyx! Vi beställde alltså en flyttbil och två man som skulle ta hand om alla hyllor, soffan, fåtöljerna och stora glasskåpet, och det gjorde de. De bar och bar, drack lite vatten och så bar de igen. Tyst och effektivt. Och skickligt. Vi har en monstersoffa men de lirkade och vinklade och lyfte och vred och plopp var den på plats!
Listig kärra hade de också men den kom nästan inte till användning så länge jag tittade på


Företaget heter alltså Flyttdax och skulle jag få för mig att rekommendera ett företag någon gång så skulle jag kanske rekommendera dem! :-)
Sovit dåligt har jag gjort den sista tiden så i eftermiddag har jag tagit en liten lur i nya sovrummet.
Vi är så glada; vår nya lägenhet är så ljus och...glad!

När sonen började packa så liksom återfann han sin knyppeldyna och nu har vi en deal; han ska lära mig att knyppla och jag ska lära honom att slå frivoliteter.

Jag har gjort mina första "korsning, vridning, korsning, vridning" vilket sammanlagt blir ett dubbelslag på spetsen "Udd och stad".

Så här ser den ut, men detta har inte jag gjort, det är sonens verk!


Imorgon kommer kära syster Birgitta och hennes goa söner och den ena sonens flickvän och hjälper oss med lådor och mindre möbler.

3 kommentarer:

KataM sa...

Så klokt att anlita en flyttfirma. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i nya lägenheten.

Och vad roligt att sonen ska lära dig knyppla. Det är kanske på sätt och vis mitt favorithandarbete, även om annat kommit i förgrunden de senaste åren.

Monica sa...

Skönt att ha påbörjat flytten! En ljus och glad lägenhet är precis vad jag också letar efter, kanske finns dom bara i Göteborg ;-)

AnJa sa...

Blev glad av detta inlägg!