söndag 2 juni 2013

Ute i god tid!

Fler presentsockor klara!

Dessa ska överlämnas OM ETT ÅR!!! Det är vad jag kallar framförhållning!
De är jättestora men det är den blivande ägaren också, lång som en stång. Och passionerad raggsocksbärare. Talar lyriskt om att gå ut i skogen med rejäla raggsockor i gummistövlarna.
Dessa sockor är alltså par nummer två i stora sockprojektet; jag köpte grå och svart Jacob-ull samt vit ull med lite inblandad nylon och spann tunt, tunt. Sedan kabeltvinnade jag och stickade mig själv ett par provsockor som bara blir goare med varje tvätt och inte tycks slitas. Alls.

Jag bloggar inte så mycket nu, det är mycket annat i görningen; troligen flyttar vi igen. Det blev inte riktigt bra med vår nya lägenhet; lite för liten och lite för nära lekplatsen... Dock finns här en koltrast. Den sitter ofta här:

Och sjunger och sjunger!
Vi var duktiga igår, maken och jag; dammsög, tvättade, plickplockade och betalade räkningar och tusen till små saker, så idag känner vi oss ganska så lediga.
Gött, på ren Göteborgska!

2 kommentarer:

KataM sa...

Presenten klar ett helt år i förväg. Det vet jag inte om jag skulle våga. Risken är stor att jag skulle lägga den på ett väldigt bra ställe som jag sedan glömde bort. ;-)

Synd att det inte blev bra med lägenheten. Det är jobbigt det där med att flytta, så man vill helst inte göra det för ofta. Men man vet ju inte förrän man bott ett ett tag om man verkligen kommer att trivas. Alltid lite av att köpa grisen i säcken, hur noga man än är.

Maritas Maskor sa...

Vilka underbara sockor! Det syns verkligen hur goa de är att ha på fötterna :)
Och det är aldrig fel att vara ute i god tid :)
Det låter som en prövning att flytta igen, men jag hoppas att ni ska bli mer nöjda nu med det nya stället!
Kram Marita