söndag 7 april 2013

Hat-heel sock är klar och jag kapitulerar!

Okej, det var skojigt att börja på hat-heel sockan. Att börja mitt på hälen, vad liknar det, liksom?

Sedan var det mest tradigt. Sticka en liten hatt. Sticka på överdimensionerade öronlappar.

Sätta ihop dem. Plocka upp maskor runt kanten och sticka fotdel. (Vid det laget hade jag lämnat beskrivningen och gjorde både fot och skaft efter eget huvud, vet inte alls hur det skulle vara, egentligen!)

Plocka upp maskor runt kanten och sticka skaft. ÅTTA trådar att fästa. Men boy, oh, boy, så bra den sitter på. Som ett korvaskinn sluter den tätt kring hälen och vristen. Får nog spara beskrivningen... :-D

Här kommer då sedan en dyster kapitualtion:
Jag ger mig, elaka spamidioter!
Ni vinner!
Jag kommer att införa ordverifiering på min blogg...suck! En tid i alla fall, för nu är det helt galet mycket skitkommentarer och en del av dem letar sig in i bloggen, de fastnar inte in Bloggers filter. Ni som vill kommentera och tycker bokstäverna är jobbiga; ni har min starkaste medkänsla och jag förstår om ni ger upp. Vill nig mig något viktigt kan ni ju maila istället, klicka på Min profil och på e-post! :-D

7 kommentarer:

AnJa sa...

Verkligen ett lustigt sätt att sticka sockar :-). Men, fina blev de!!! Jag står ut med ordverifiering så klart. Det måste vara hemskt jobbigt att få spamkommentarer.

Pixi sa...

Vad tradigt att du får mycket spam.. för håller med , ordverfereringen är inget skooooj! Ser jättetrevliga ut dina sockar men håler mej nog till vanlig häl! Må gott =)

fale artut sa...

Kolla hållbarheten på hälarna när du använder dem. Sockar som sitter är ett måste när man klafsar runt i stövlar och kängor.

Birgitta sa...

Oj, ytterligare ett håll att börja på, ja de ser ut att sitta på finfint. Trist med spam, och ordverifieringen är lite tradig men vi står ut. Varför finns det så jobbiga typer... hm, ibland går det så lätt att läsa men vad #@# står det här nu då?

KataM sa...

Verkligen häftiga sockor!

Vad trist med all spam. Jag är lyckligt förskonad. Kanske är det en fördel med det lite mindre Bloggproffs, som jag använder mig av. Antar att det ger mer att spamma hos en jätte som Blogger.

Jag väljer att se ordverifieringen som en utmaning och fortsätter kommentera. :-)

Katarina

Garnhumlan sa...

Intressant sockmetod. Kanske något att testa som omväxling. Visst står man ut med ordverifiering, med det är skönt om det inte behövs.

Bluewhiskey sa...

Så läckert! Men som medlem i "tycker-inte-om-att-fästa-trådar-klubben" skulle jag nog bli tokig. 8 trådar att fästa är ju nästan 4 för många på en TRÖJA ;)