fredag 14 september 2012

Ojojojojoj! :-D

Tack, Lea, som skickade mig en länk som innehöll all information jag behövde för att lägga ut fd Esmeralda, numera Singoalla på Ravelry!
Jag säger bara typ lite WOW!!!
Innan jag hade fått ordning på grejorna hade tre personer lagt MIN sjal till sina favoriter.
Egomassage! :-)
Nu måste jag gå in på Ravelry igen och kolla om fler hittat den!

Tillägg dagen därpå:
55  57 personer har laddat ned mitt mönster! Ja, jag vet, gratis är gott och så men ÄNDÅ!!!

Tillägg framåt aftonen, den första dagen:
166 nedladdningar!! 75 har placerade den som favorit, någon har börjat! Eller påstår åtminstone det, det är därför jag har ett nytt element i högerspalten. :-)
Det är lite som den där korvbrödsannonsen när man tror att man ska njuta en stilla varmkorv med sambon i soffan och så står hela världen ute i trapphuset och trängs. Med är väl så det är med internet.  
Faktiskt är det nog lite roligt, det här och väldigt trevligt med folk som hör av sig. Jag har växlat ett par brev med en kvinna i Australien.

Ravelry är kanske mer byggt för vissa webläsare än andra. Jag kör Firefox och Safari, där brukar det inte trassla.  

17 kommentarer:

AnJa sa...

Nu har du en till som favoritat din fina sjal! Baske mig om jag kanske ska försöka att för första gången i mitt liv sticka en spetssjal :-)

KataM sa...

Men vad roligt! Grattis!

AnJa:
Jag är en av dem som provstickat Singoalla. Jag har verkligen inte stickat mycket spets tidigare och aldrig något så här stort. Så det kändes lite nervöst. Men det visade sig vara en både enkel och rolig stickning. Så jag tycker att Singoalla passar väldigt bra som en första spetsstickning.

Katarina

Lotta sa...

och den har vi laddat ner nu :) fin!

Veronica sa...

Åh... har du gått och blivit designer =) Tjusig! En sån ska jag göra såfort jag hittar mina stickor igen =)

Otaliga projekt sa...

Åh, då ska jag också gå in och kolla. Jag är inte helt överens med Ravelry som alla andra verkar vara. Men jag kämpar på, förr eller senare trillar väl poletten ner även hos mig.
Hoppas att du mår bättre.

Margita sa...

Nu har jag också skrivit ut den tack!

Renée sa...

Vad roligt, GRATTIS! Kan du inte göra en beskrivning som inte är så svår så jag kan sticka den? Jag är inte bra på spetsmönster tyvärr... Fast det skulle vara roligt att sticka något som en blogg-kompis har gjort!
Nu får du sola dig i glansen!

Sunna sa...

ska genast gå in så blir det ytterligare en

Birgitta sa...

Wow, grattis!!! Vad häftigt! men den ÄR jättefin, verkligen. Håller med om att den också är en bra första spetssjal för den som inte stickat spets tidigare. Undrar bara varför Ravelry inte bryr sig om mina klick idag... Ska göra ett nytt försök.

Birgitta sa...

TACK! det är vad det blir! Nu ska jag bara hitta på något som jag kan bjuda dem på också... :-) men det är lättare faktiskt. Nja, det var nog inte Wilhelminas fel utan jag som blev för nonchig. Lägg till lite allmän snurrighet på det så blir det fel. För övrigt funkade Ravelry bättre i Explorer än i Chrome. :-(

Maritas Maskor sa...

Gud vad du är duktig!!
Så snygg den är! Klart att man har laddat hem mönstret direkt :) Jag längtar till jag ska få tid att sticka den :)
Kram och ha en fin helg!

Anonym sa...

Va kul! Grattis! Är inte heller riktigt överens med Ravelry men jag får väl prova igen när vi fått igen internet! Miastickar

Julia sa...

Grattis, sjalen är superfin! (måste genast leta ett passande garn!)

Sanne sa...

Oh jag som letat efter Esmeralda, inte konstigt jag inte hittat den! Kollar in på ravelry igen för jag måste ju ha den i mitt bibliotek!!!

Annika sa...

Wow, så läckert!!! Vilken känsla det måste vara! Jag har också lagt den i mitt bibliotek, så klart!
Ha´ det gott!

Madeleine sa...

Så fin som den är så är jag inte ett dugg förvånad! :D
Härligt med hemspunnet för övrigt - jag hoppas på att lära mig någon dag!

Bluewhiskey sa...

Tusan gubbar! Då lär jag ju logga in på Ravelry då. Men vad har jag nu för lösen?? Hm... Ibland har den ena hjärnhalvan noll koll på vad den andra hjärnhalvan har för sig. Lite för ofta de sista två veckorna. Hoppas du blir pigg snart, förkylningen som går nu verkar sitta i en livstid. Eller ja.. Det KÄNNS så i alla fall.