torsdag 12 juli 2012

Vintern har varit alltför lång...

Sitter ute och huttrar i förhoppningen att mobila bredbandet ska funka bättre i fria luften. Som om det någonsin hjälpt...
Och vad är det här för sommar? Gnäll, hutter och mutter!!!
Jag har varit hos mamma och vi har gjort våra vanliga små utflykter till Coop och så lite gårdsbutiker i stället för havet, den här gången.
Lite sticktid blir men dessa, toksockorna i Järbo akryl var faktiskt klara innan jag for:

Hos mamma blev dessa klara:
Garnet heter Carneval, 100% ull och planen är att jag ska valka dem, lite lätt. Inte tova, bara valka.

Jag har försökt läsa bloggar och kommentera men dongeln släpper bara fram mig till en del bloggar och nu fryser jag något hemskt, fingrarna stelnar och det duggar också så jag får torka tangentbordet torrt med duken gång på gång...
Hoppas alla andra har det bättre,
hälsar
Cecilia Gnällson

7 kommentarer:

Annika sa...

Jättefina raggsockor!! Jag håller verkligen med dig! Det enda positiva är väl att man får användning av sina raggsockor även på sommaren. ;) Ha det bäst!

AnJa sa...

Sitter med filt om min och tjocksockar på fötterna. Ute vräker regnet ner. Suck när kommer sommaren??? undrar Gnälltanten. Men vi hittade årets första kantareller igår :-) Fina sockor du stickar!

Anonym sa...

Skönt med sockar när det är kallt. Och fina är de. I eftermiddag börjar min semester och då hoppas jag sommaren kommer till Skåne. Det är bara 16°C i Öresund så än så länge blir det snabba dopp. Kerstin (Stickmor)

Anna sa...

Önskade att jag hade ett par raggsockor. Fryser både om fötter, fingrar och nästipp när jag vågar mig ut i detta klafs-plask-snigel-land. Min gräsmatta kan man snart kalla för träskmatta.

Sanne sa...

Jag håller mig demonstrativt inomhus, ska det regna och hålla på så får naturen skylla sig själv om den inte får sällskap av mig. Och sockorna ser varma och sköna ut, undrar var mina är....

Rosenvante sa...

Förstår precis, jag har suttit ute i dag på marknad och det har blåst och ömsom regnat,(vräkt ner ibland) men strax innan vi skulle gå hem kom solen, typiskt eller hur.
Nu har jag ju fått semester och vill ha lite finväder, behöver inte bli vrålvarmt men inte kalla vindar och regn hela tiden.
Jisses vilken fin mössa du gjort och så är jag glad att du inte gjorde det där nästan planerade inbrottet, kunde blivit hårt med stickförbjudet i finkan. :)

Hoffmans Design sa...

Åh vad fina sockarna blev. Kram Hoffmansdesign