söndag 15 april 2012

Mer naturfotogarfier?

Längst upp till höger ser man rödhake...nää, skojar bara!Det här är en bild av potatislandet som jag grävt! Jag vet att man inte behöver vårgräva men det är fortfarande många levande gräsrötter och frön i jorden så jag gjorde kampen med dessa livstecken kort; upp, vänd och ned! Haha!!!

Dottern högg ved, det har jag ingen bild på men nu har vi lättstartade brasor till in i augusti!

Sedan åkte vi på utflykt till Ramhultafallen vid Lygnern. Jag blir alltid glad där!Jag känner inte den rödklädde mitt i bilden men därifrån och hela vägen upp klättrade barnen. Jag tog den längre, slingrande stigen. Något mindre brant och äventyrligt! Bakom träden skymtar sjön, man är verkligen högt uppe där. Vi fikade och jag fotade barnen i motljus:Vitsippor fanns det också, men inte precis någon vit matta:

Idag blir det i alla fall inga utflykter och lattjo, nu gäller det att förbereda sig för vanlig arbetsvecka!
I källaren snurrar 3 av 8 tvättar, i köket brummar diskmaskinen, vi ska åka och handla och göra vårfint på balkongen och en massa andra ganska trevliga saker.

7 kommentarer:

AnJa sa...

Det ser härligt ut! Här har det kommit sådär en 2 dm blötsnö under natten och det fortsätter att vräka ner. Mindre mysigt...

Rosenvante sa...

Vi brukar också vända jorden så där på våren, hmm eller rättare sagt det gör Stempen inte jag. Men vilken fin promenad ni gjorde, det såg så där mystiskt härligt ut. Vitsipporna har nog samma läge här, några ingen vit matta men den kommer säkert snart.
Vi pratar rosor här, ska ju köpa rosor till nya planteringen på framsidan, men så svårt det är att välja sort och färger. Hoppas ni lyckas hitta det ni vill ha. Men du, sover du aldrig? Ser ju hur dags du lagt in ditt inlägg. :)

Zandra sa...

Ser riktigt skönt ut!

Susilull sa...

Fina bilder!
Härligt med lite trädgårdsgöra och plantering. Några grävningar har jag inte gjort än, men lite "kruk-plantering" blev det igår.

Lilli sa...

Det är ju underbart att äta ute, när man är på en skogstur! Och med vackera omgivningar dessutom. Aptiten blir så god, på något sätt, när man är ute och äter ute :) Vad du är duktig och flitig som gräver. Det är för tungt jobb för mig, numera.

The Willow Fairy sa...

Vackert - Mycket lättare med natur som står still när fotografering pågår...

skapa och inreda sa...

Härliga bilder!
Att njuta av en trevlig utflykt med barn och fika sätter lite extra guldkant på tillvaron.