tisdag 24 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Bilden är från UNICEF/Asselin och är från Elfenbenskusten

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

2 kommentarer:

Margita sa...

Tack för tipset men jag lyckades inte få med allt som du gjorde är inte tillräckligt duktig bloggare

Anette sa...

Tack!!!!!! Först för vinsten, men allra mest för dom fina presenterna!!! Det var inte därför jag skrev att jag fyllde år. Jag älskar fina parfymerade tvålar. Allt är fotat, men jag orkar inte lägga in det idag. Det kommer i morgon. Kram.