måndag 23 april 2012

Armband och mer naturfoton!

I höstas kom jag på att jag skulle ha ett armband som kunde påminna mig om att jag är lyckligt lottad. Jag blev nöjd med armbandet och hade det varenda dag, i vått och torrt vilket till slut innebar att det gick sönder.
När jag skulle åka till mamma i lördags morse tog jag med det för att trä om enligt ett mönster som jag hittade här.
I hastigheten hittade jag bara rött snöre men tänkte att det kanske kunde vara fint det med...
 
Enormt nöjd med modellen även om jag råkade ha superglue på stängningsanordningen. Fortfarande lite osäker på det röda men det var verkligen lätt att göra så jag kanske har ett  med svart tråd  imorgon?

Mamma och jag manglade lakan på den usla mangeln som surrar och morrar men knappt plattar till ens väldänkta lakan.
Lite slätare blev de i alla fall så vi åkte på utflykt som belöning för väl utfört uppdrag.
Först åkte vi ned till havet där vi brukar med kaffekorg men det regnade så  vi fikade i bilen.
Sedan fortsatte vår bilpromenad längs kusten ned till Steninge och då hade regnet den goda smaken att vila och vi gick ut på en lilla stenpiren.

Där var smältande vackert och luften var ljuvlig Människorna vid stranden var så där stillsamma och långsamma som man blir när naturen kräver nedvarvning.

Sedan passade jag på att briljera med mina skills som blivande National Geographics fotograf! Objekt med vingar, notera väl!

Han kvittrade så rart!

Lite oklart om vingarna var brukbara, den satt väldigt tåligt som modell fast jag blev ganska närgången. Var väl just utkrupen ur vintervilan... Men ändå!
Nu i vecka kommer "Ryssvärmen" stod det på löpsedlarna igår. Jag struntar i det löjliga namnet, bara det blir varmt och soligt! Annars kommer jag troligen utveckla mögel!

10 kommentarer:

susiloci sa...

Una pulsera muy bonita. Le excursión , aunque lloviera,seguro que fue estupenda.

Margita sa...

Tack för tipset och fina bilder.

Birgitta sa...

Oh, tycker det blev jättefint, ditt armband! Börjar genast fundera på om jag har pärlor någonstans... Och fina naturbilder! Uja, nu ska jag iväg och titta på stuga.

Renée sa...

Vilken vacker pir! Jag kan bli så glad över den vackra naturen. Jag var nog någon sorts skogsfolk i mitt tidigare liv...

nattugglan sa...

Ja visst är ambanden fina!! jag har oxå gjort ett i vinröd tråd o vinröda pärlor.. men det va före 365 hade mönstret..jag gjorde mitt på en kurs.. Skulle vilja göra ett nu oxå. har tråd men inga pärlor.Piren va häftih.. nått sånt har vi inte här i österbotten....;(

Christel Wijk sa...

Härliga vårbilder. Ditt armband blev fint, den röda tråden gjorde armbandet extra piffigt.

Susilull sa...

Tycker det blev fint med röd tråd!
En extra knorr till livets pärlor!
Knöt själv ett armband i helgen och fick blodad tand. Mitt var en färdig (och flärdig) sats, ingen egen kombination, men det får det bli nästa gång! Jättefina bilder oxå!

Hoffmans Design sa...

Härliga bilder Kram hoffmansdesign

Mia stickar sa...

Armbandet blev ju fint med röd tråd! Om inte ryssvärmén eller nån annan värme kommer snart och får slut på detta snöande kommer jag att gå i ide!

The Willow Fairy sa...

Snyggt armband - påminner om makramé. Det ska jag härma...