fredag 30 mars 2012

Jag tänkte på en sak...

En anledning till att göra ett lotteri är förstås att det är roligt med lotteri. :-)
En annan är att enkelt hitta nya bloggar att läsa (som om inte jag redan har svårt att hinna med mina gamla favoriter...)
Men nu har det blivit svårare att hitta källan. Man klickar på länken men istället för att få upp en presentation med länk till personens blogg får man veta att man ska ansluta sig till Google plus eller något annat för att komma vidare.
Länk
Lite tråkigt för jag vill gärna, i sinom tid, titta in till alla som kommenterat på mitt lotteri och som har blogg, men som sagt, jag kommer inte alltid fram...
Vad jag vill säga är hoppas alla känner sig välkomna!Bilden lånad från Inreda.com

4 kommentarer:

Birgitta sa...

ja, jag håller med, känns lite snopet liksom!

Hehe, nä, jag tror jag hoppar över att låna skyttel även om jag gärna hade velat göra sådär vackra saker som Jeanette (Okejdå!). Blev så förtjust i julgranskulorna i vintras och nu hade hon också en länk till ett halssmycke som frestade mig...

Margita sa...

Jag håller också med men jag tycker inte om sjösjukeord efter 5 försök ger jag upp.

Gärdet sa...

Upptäckte under min utlottning att det var många som hade länkat till "tävlingsbloggar" där de samlat alla möjliga lotterier. Blev lite snopen. Förstår att de då har större chans att vinna eftersom de länkar och får ytterligare en lott men jag tyckte det var lite trist då jag hellre velat hitta till lite nya kul vardaglivsbloggar.
Ditt påskris nedan blev jättefint! Tror inte att kardningen av ullen är orsaken till att det var svårt att göra bollar. Kan ha att göra med vilken sorts ull det är. Det kan vara väldigt olika kvalité beroende på vart du köper ullen och från vilket slags får det kommer ifrån.

Rosenvante sa...

Just nu verkar det som det är segt att bara öppna bloggar, fick kämpa för att komma in här nu. Sidan kan inte hittas och nu är jag ändå i Chrome o bloggar för att det skulle fungera, typiskt.