måndag 26 december 2011

...och här hoppar till slut Lovikka-vantarna in i boet!

Någonstans på vägen när jag stickade dess kom jag att tänka på snöklumpar i ullen, nariga handleder och hopplöst frysande från barndomen men bortsett från det har det varit ett rent nöje att sticka.Hade tänkt garnera med gröna kryss...men kan inte riktigt bestämma mig. Får nog återkomma till det, hade bara grå och röda lovikkavantar som barn och njuter av det lyxiga gräddvita! :-)

Ikväll har vi sett på The King's Speech (tur att jag har en dottern som förser mig med lite kultur!) och för er som ännu inte sett den; det är en fantastisk film! Vackert filmad, fantastiska skådespelare och fin berättelse! Se den!

4 kommentarer:

Mia stickar sa...

Den filmen skulle jag vilja se! Hoppas den kommer på nån filmkanal och jag ser att den går!

Zandra sa...

Så underbart när det hopp-hoppar in färdiga saker i boet! SJälv har jag inte någon strategi för mina små projekt utan de studsar om kring i en enda röra... Nåja, de blir väl klara "innan jag gifter mig" (är ljusår till den dagen) ;-)
Ha en bra dag!

Birgitta sa...

Ja, det var ett väldigt hoppande hos dig - vad säger grannarna i våningen under? :-) Här stickas inte en maska just nu... Oh ja, det är en underbar film, jag gillar Colin Firth (synd att han är gift!) och fällde en och annan tår men fick mig också ett och annat gott skratt!

mary-ann sa...

fanns nåt liknande Lovvika när jag var barn i Norge..tovade gråa,tjocka vantar :)