söndag 18 september 2011

Plitt platt omöjligt!

Jag skulle arbeta igår och jag GJORDE det men det tog längre tid än väntat så jag har saker kvar och det är så seeeegt att komma igång!
Istället har jag pysslat om min slända som for lite illa igår. Nordstans golv är hårt så spetsen blev lite tillplattad och översta "skivan" skakade loss. Lite lim löste det problemet och några lätta tag med ett sandpapper fixade till spetsen.Kanske kunde ta några tag till...
Och så har jag hällt upp jord i en kruka för att rädda en planta från balkonglådan.
Och så har jag tömt diskmaskinen.
Och så har jag....men inget av det jag borde ha.

Tråden jag spann igår blev verkligen usel men vad gör väl det? Jag tänker i alla fall tvinna den och så har jag ett ganska exklusivt garn att binda upp växter med. :-)

I bakgrunden syns sonens förteckning över några böcker som han tog hand om igår, en del behövde lite lim, de med!
(Plitt platt...jag vet inte var det kommer ifrån och jag brukar inte säga det, det flöt upp precis nu som ett minne av min pappa som sa det då och då. Någon som vet?)

3 kommentarer:

ElsieoViola sa...

Tänk art-yarn så är det perfekt! Men vad är det du har i bakgrunden?

Zandra sa...

Oj vad mycket spännande och roligt du gör nu! Jag lever i en slags radioskugga, så jag kan lägga upp inlägg och läsa kommentaret men inte gå in på andra sidor och inspireras, läsa och begrunda. Passar på nu när jag sitter på internetcafé... Att spinna ser onekligen trevligt ut, jag måste nog testa... Är det svårt?? Restaurangen ligger vid C.G, heter Sarastro och är säkert den du varit på. Helt otrolig unredning, balettskor, lampskärmar, groteska figurer, dockor, instrument och balkonger omvartannat.
Ha en fortsatt skön söndag!

Hoffmans Design sa...

Får se om det går bättre att svara idag igår gick det inte alls. Så jag fick skriva på dagen innan.
Vilken rolig resturang du har varit på den måste jag leta upp. Kram och ha en kanon söndag Hoffmandesign