fredag 8 juli 2011

Artister och lite annat

Häromsistens tipsade Rosenvante om Adele. Även i denna familj är det dottern som "upptäckt" henne och tipsat oss andra. Men titta vad vi har i trädgården (ibland i sjön, förstås!):Fast henne kallar vi inte Adäll utan mer bokstav för bokstav a-de-le.

En annan fantastisk artist som dottern tipsat om är Imogen Heap. Hon skapar sin musik liksom från scratch och texterna är ofta underbart underfundiga!

Tre av mina favoriter:
Hide and seek:

Bad body double:

Sist men inte minst Aha! :

Det blev dressinutflykt idag och det var härligt. Vi klarade oss från regnet och fick trampa de 8 km mellan Ambjörnarp och Sjötofta i mjukt solsken och de 8 tillbaka i lite mer mulet väder. Underbara dofter och härlig natur och tokigt mycket smultron:Hemma igen har det varit en del trassel; internet, sjalen och Per Persson (minns någon den?)Hm, men det är ju en dag imorgon också!

4 kommentarer:

AnJa sa...

Trampa dressin skulle jag gärna prova. Det verkar kul! Väntar med spänning på Per Persson för han kommer jag inte ihåg att jag hört talas om :-)

Rosenvante sa...

Per Persson, det var ju min morfar. :)
Undrar hur det skulle vara att få trampa dressin, bara höra sitt eget flåsande och naturens ljud. :)

Evkaro sa...

Jag minns Per - har ju en egen! Håller med om att det förhållandet är trassligt...har du hittat nån hjälp för att sköta om honom?

Miamio sa...

Hej,
Har en Per Persson som min Mormorsmor använde, har nu tänkt att försöka få igång den. Har du några tips var man få tag i indtruktionsböcker och liknande?