söndag 22 maj 2011

Tekniktönten frågar

Öh...
Jag ville gärna, som en souvenir från Växjö-äventyret lägga mig som följare av Umbras blogg. Jag gör sällan det, bloggar som intresserar mig lägger jag in manuellt i min egen lista.

Nu klickade jag emellertid på följa och då blev det konstigt.
När jag gick in idag och kikade ligger jag, nätt och fint bland följarna men dessuron står jag helt "ensjälver" under BLOGGINTRESSERADE.
Och det är jag ju men jag vill inte synas där. Hur tar jag bort mig? Det går att klicka på en rubrik, Alternativ, men då händer ingenting...Kanske funkar det när jag kommit till stan, med min egen dator och bättre internetlina.
Eller?

5 kommentarer:

Bettan sa...

Inte är du själv dom följare inte ..jag ser flera stycken små bilder på följare, men du ligger först eller sist. Hur man nu vill se på saken. Kram sytanten

Sanne sa...

Jag tror att du menar att du syns ovanför de andra följarna också, i en egen liten ruta med ditt namn jämte? Det betyder att du är inloggad på Friend connect. Om du klickar på Alternativ så borde det komma upp Inställningar för webbplatsen, Bjud in vänner och Logga ut. Klicka på Logga ut så försvinner din bild men du finns fortfarande kvar bland Följare.

Sanne sa...

Glömde säga att det är bara du själv som ser din lilla ruta när du är inloggad, ingen annan, så egentligen spelar det ingen roll om du tar bort det eller inte...

Cecilia sa...

Ja, tack för hjälpen!
Nu är jag lyckligen utloggad! :-)

Rosenvante sa...

Tur du fick hjälp. :)
Men du vilken resa du gjorde i helgen, så kunde du inte ens få lite i magen när du kom fram. Hade de ingen förståelse för svenska sj eller.
Tur du kunde trösta med lite garn och så en tur till stugan. Hoppas du återhämtat dig nu efter den utfärden.
Kram