torsdag 5 maj 2011

Award!


Från Rosenvante fick jag en award som gjorde mig glad! Tack för att du tänkte på mig! Fast jag bloggar så sällan nu...
Jag förstår inte riktigt vart tiden tar vägen men det är inte enbart en fråga om prioritering, det ÄR mycket nu!
Jag går i alla fall och tänker på ett blogginlägg som kommer att komma...så småningom!
Just nu är det så illa med mitt bloggande att jag knappt läser bloggar heller, inte regelbundet utan mer ryckvis så därför gör jag vidareskickandet lätt för mig; jag skickar till alla som läser här då och då och som bloggar och därmed delar med sig!

Man läser om nätmobbning och annat bland ungdomar men vuxna, stickande människor förstår hur det ska vara; vi ska stötta och uppmuntra varandra! Förstås!

Ändå bättre är att jag kapat åt mig makens resedator, en liten rackare men väldigt mycket kvickare än min gamla. Det blir lite felskriv för tangentbordet är gjort för en mikrob men man vänjer sig. Jag har lyckats få in mina mailkonton och lite annat men måste nu fundera på hur jag ska göra med foton och hörböcker; här eller där? Decisions, decisions!

Imorgon tjuvstartar sonen och jag helgen genom att åka till landet tidig fredageftermiddag. Maken kommer efter på lördagen. Det ska bli skönt med grönska och fågelsång och kanske, kanske blir det vårvarmt!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Skönt att du kan få åka ut och ha det lite skönt i helgen, verkar som du behöver det nu. Själv ska vi mysa och måla och hålla på hela helgen. Men stickningen hoppas jag att jag kan få lite tid till också på kvällkvisten framför brasan.
Ha en skön helg nu.
Kram

Sunna sa...

jag är beroende av usb minnen, små billiga rackare som rymmer mycket, på dem har jag de viktigaste fotona och talböckerna, sen är det bara att plugga in i vilken data som helst, ha en underbar vårhelg

mary-ann sa...

grattis :)
håller med om USB minnen men även extern hårddisk är jättebra till alla dina foton...är bara dumt att ha dom på datorn i tillfälle nåt händer...

Mia stickar sa...

Visst är det härlig med alla dessa stickbloggar, bara goa glada kommentarer! Ha så skönt ute på landet!

Zandra sa...

Jag håller med! Undrar helt var tiden tar vägen, inte finns den i tillräcklig utsträckning för att skriva, läsa osv. Det blir nåt nerslag nu och då...

Maria sa...

Skönt att få ut på landet... Trevlig helg!

Heidi sa...

Trevlig helg! Våren är härlig, det gäller att ta vara på den!