onsdag 30 mars 2011

Ur led är tiden!

Sedan i söndags fnattar vår köksklocka på! Hade den haft datumvisare hade den passerat midsommar för länge sedan... Den är radiokontrollerad men tycks ha förlorat kontakten med moderskeppet! :-)
Can you hear me, major Tom? Kanske ökar chansen till kontakt utomhus, ensam, på natten?
Min novemberkaktus firar nya triumfer som marskaktus:Min sjal blev klar idag och jag KUNDE gjort ett varv till:2 gram garn till ingen nytta! Men jag är supernöjd med min sjal, tycker att den blev faboliscious!Dessutom blev lämplig sticka ledig så att jag utan att köpa NÅGOT alls nytt (utom det superbilliga mönstret!) kan delta i Thereses KAL!

Så nu drar det ihop sig till channel island cast on...får man börja med en gång när det är KAL? Har aldrig deltagit i någon förut?

5 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Novemberkaktusar eller det namn de har är väldigt fina när de blommar. På jobbet har vi en gammal och den blommar för fullt med röda blommor.
Jättefin sjal!

Fijaffa sa...

Å vilken supersnygg sjal! Spetssjalar är egentligen inte min stil men jag bara måste testa att göra en någon gång. De kan bli så fantastiskt vackra.

mary-ann sa...

så himla snygg sjal...och jag är så¨kär i manos garnerna :)

Mia stickar sa...

Det där kanske inte är en novemberkaktus utan en påskkaktus, det är bara lite sen påsk i år! :) Sjalen ser jättefin ut och vilken tur att garnet räkte, sen får du fundera på ett restgarnsprojekt för det som blev över! ;)

AnJa sa...

Åh så vacker sjal och kaktus! Skenande klockor är inte bra... Tiden går ju alldeles för fort i alla fall.