måndag 7 februari 2011

Mina drömmars stad, Borås!

Nä, inte längtar jag dit egentligen, fast jag har inget otalt med stan heller. Saken är bara den att nästan varje dag passerar jag Korsvägen i Göteborg och som från ingenstans dyker den upp, dubbeldäckaren.Buss 100 mot Borås.
Var tionde minut lär den avgå (minst!) och den drar mig till sig som en magnet drar järnfilspån! Jag vill kliva in genom dörren, smyga uppför trappan och sätta mig tillrätta. Dra upp fötterna under mig och njuta av resan.

Hm, det blir nog nödvändigt att göra resan någon dag, bara för att få den ur mitt system.

Undrar om det finns ett behov för linje 100 eller om man försöker skapa ett?

Funkar på mig i alla fall!

10 kommentarer:

Maria sa...

Borås är väl en tyg-stad?? I så fall finns det ju verkligen skäl att åka dit!!

Rosenvante sa...

Upprepande reklam sätter sig vet du väl.

Emelie sa...

Åh, det är inte bara jag alltså! Jag blir också jättesugen på att åka till Borås varje gång jag ser bussen, sitta där uppe längst fram och sticka hela vägen dit och tillbaka. Mycket märkligt =)

Emma sa...

Ooh, den åker jag med två gånger varje dag! Vi boråsare är sååå lyckliga för att den nu avgår så mycket oftare, innan fick man trängas och stå och ha sig. Nu kan man sticka på väg till götet, njutning på hög nivå. Du får ta en provtur!

aliel sa...

Målet är igenting, vägen är allt...som ju den gamla slagdängan lyder...
Ibland är det så att man bara måste få saker ur systemet. Jag tycker att du ska ta en tur vid tillfälle...

sticka går ju sa...

Vilket roligt och överraskande inlägg! Bussbehovet är inte skapat utan högst påtagligt, jag lovar! Det funkar förstås att sticka ombord, men ha inte för stora förväntningar på en STOOOR upplevelse...

Fijaffa sa...

Jo nog blåser det alltid, fast inte alls som i natt... då skakade det i huset när byarna tog i. MEn solen skiner och himlen är blå (med lite moln). Härligt!

Mac sa...

Det var ju lite kul att höra att det finns fler som skulle kunna spontanhoppa på en dubbeldäckare. För mig blir det väl "Norrlandskusten" och då lär jag ju hamna hyfsat långt söderut... har nog f.ö aldrig varit i Borås.. :-)

Hoffmans Design sa...

Då skall du se imorgon då blir du trött på mej.
HAHAHA nu undrar du säkert.
Ha det Kram

Lilli sa...

Jo, Borås har ju Textilmuseet att utforska :) Wow så mycket fin, färgglad och vacker ull du inskaffat! Det blir säkert något snyggt av det i händerna på dig!