fredag 4 februari 2011

Fredagsmorgon

Idag har det snöat...
Men det gör inget, det försvinner nog.

Efter jobbet idag ska dottern och jag åka en sväng till en större djuraffär; hon går i kattplaner och vill titta, kanske köpa, lite grejor.

Sedan tar sonen och jag bilen till stugan över helgen, har inte varit där sedan nyår!
Vi ska lämna saker till Erikshjälpen, båda har lite arbete som ska utföras, besöka biblioteket, röja i förrådet...men framför allt ska vi mysa. Trevlig helg!

(Liten skum detalj i detta inlägg, någon som ser?) :-)

9 kommentarer:

AnJa sa...

Suck, jag ger upp. Ingen skum detalj hur mycket jag än blänger. Var, var, var???? :-) Låter som en skön helg helt i min smak! Glöm inte stickningen ;-)

Ginas stickverkstad sa...

Ha en trevlig helg!!!
Kram Gina

tilda sa...

Enda skumma som jag reagerade på var att du inte svor och "perklade" över att det snöar:) Utan stoiskt lugnt konstaterar att det nog smälter bort...

Mia stickar sa...

Detta var för skumt för mig, hittar inget! Ha så trevligt i stugan!

Rosenvante sa...

Funderar också, är det att dotterna ska köpa grejer när hon går i skaffa katt tankar eller att sonen har lite att göra med att röja eller vad? Nu får du nog förklara dig.

Renée sa...

Måste vara att du verkar så jädrans positiv!

Paradiset Kaos sa...

Ha en riktigt skön helg!

Bluewhiskey sa...

Ett streck under punkten efter ordet mysa är det enda jag kan se med blotta ögat så här långt. och ändå letade jag som tusan efter spökliga saker i fotot ;)
Trevlig helg till dig och de dina :)

aliel sa...

Jag såg också punkten som var understruken, men om det är det som är den skumma detaljen känner jag dig för lite för att veta :-)
Ha en trevlig helg i stugan!