fredag 11 februari 2011

Eller jag kanske ska lita på rosa?

Tror nog att diskreta demonen fick vara med för mycket ändå. Utan det rosa är jag väldig nära fotbollsgarn eller flaggfärger. Med en lite strimma rosa här och där blir det lite busigare. Och det var ju det som var meningen!Samtidigt har jag funderat på om jag kanske borde delat upp ullen i två högar och och gjort en tråd gul, vit, rosa och den andra grön, röd, blå. På så vis hade endast 6 möjliga färgkombinationer uppstått och slutresultatet hade kanske blivit lite mindre grilligt.

Som jag gjort nu finns hela 30 färgkombinationer att vänta. Varav 6 är enfärgade.

Men det kanske är just det som jag ska utsätta mig för nu? Och risken att blått och grönt kommer intill varandra är ju ganska överhängande och inte helt oproblematisk för mig... :-)

Nej, onward merry woman, här ska inte fegas! Folkligt, festligt och färgglatt får vara min paroll! :-)

Ullen som jag köpte härifrån är för övrigt fantastisk! Skulle bara spinna ett par varv innan jag tömde (den återigen avstannade) diskmaskinen men jag satt nog en timme...

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Du det förstår jag, plocka ur diskmaskinen är inte så kul men att hålla på med nått sådant färgglatt, då rinner timmarna snabbt.
Jag brukar också ha markörer, men det här är 36 avmaskningar och så många har jag inte. Får lita på att jag kan hålla tungan rätt i mun för en gångs skull. :)

Margita sa...

Hur hittar du i Ullaffären måste men registrera sig för att hitta ull

Margita sa...

Tack

mary-ann sa...

WOW...vilket läckert garn du har spunnit :))

Hoffmans Design sa...

Vilka färger snyggt

Ginas stickverkstad sa...

Så snygga färger!
Kram Gina