lördag 12 februari 2011

De tre s:en

Slänga, Skänka, Spara, det är de tre s:en. Vi röjer hårdhänt men rättvist!
Och det är så skönt!
Efter att ha gjort bruna byrån, hallhyllan och stringhyllan gick maken och jag ut och fikade. Jag glömde fota räkmackorna innan de var nästan slut:men jag åt en tryffel också, här är den:-)(Den var inte fullt så suddig om jag minns rätt men väldigt god!)
Bland det som skänks bort är en liten fin spetsvirkning:Jag är nästan lite impad av mig själv, är det verkligen jag som varit så enveten?Här kommer en närbild:På hemvägen gick vi förbi istappsstället, där rinner vatten året om så blir det bara lite kallt blir det raskt stora klumpar med istappar där:Nu har vi ätit, jag har diskat (maskinlagaren kom inte i fredags!) och nu ska jag sjunka ned i fåtöljen med grå sockstickning, nyborstade tänder och gott samvete!
Trevlig lördagskväll, allihop!

13 kommentarer:

Mac sa...

Man mår bra i själen av att kasta eller ge bort. Känns skönt att inte ha så mycket onödigt liggandes i förrådet. Du hinner nog sticka en massa, melodifestivalen är ju lång :-)

Veronica sa...

Suddiga tryfflar är de bästa =)

Sunna sa...

go girl go

AnJa sa...

SSS-svängen är underbar för kropp och själ :-) Gick lös på min vind i höstas men nu har någon tokdåre fyllt den med en massa saker igen. Tomtar på loftet? Nä, förmodligen bara tanten själv...

Mia stickar sa...

Visst mår man bra men jag önskar jag vore bättre S-are! Jag får mina il ibland men allt för sällan. Den där räkmackan såg inte dum ut!

Alexandra sa...

Underbar dag allt som allt låter det som =) Vilken fin spets du gjort!

4U2! sa...

Har alltid svårt med första S:et! (ler)

Rosenvante sa...

Sortera och spara är min gubbe bra på. Snart får bilarna inte plats i garaget och det är dubbelt ska du veta, för allt som sparas och sorteras.
Hur i jisse tid ska jag kunna lära honom Skänka och slänga? Hur gjorde du? Kör du med mutor av god smörgås och choklad eller?

Maria sa...

Vilken fin spets!! Jag kan köpa den av dig... Hur lång är den??

Kristina sa...

Jag använder mig av fyra S jag när jag röjer.... sälja är inte minst viktigt.

Hoffmans Design sa...

Fin spets du gör.
Det med garage gör som jag säg till att den ena sida är min och där skall min bil stå då blir det fart på dom ska ni se.
Min bil står i garage.
Kram

Susann sa...

Ååååååå va mycket fint du gör.
Har tittat upp och ner flera gånger här inne hos dig.
Hoppas att det var ok att jag kikade in .
Ha en fin kväll

The Willow Fairy sa...

Ängnade lite av lördagen till de tre S'en också. Tre stora kassar till loppis/vitrysslandsinsamlingen blev det. Och det vara bara backskåpet och väskhyllan... Mer återstår. Jag får ofta ryck och rensar så det yr omkring mig och det är så skönt...