söndag 30 januari 2011

Gladgarn och lilla löken!

Såhär blev det:Tror jag måste anmäla mig till nybörjarkursdagen OCH fortsättningsdagen, lyssnar man finns det ALLTID något att lära och ta in, om inte annat nya idéer. Jag har verkligen inte tänkt på att spinna ihop färger såhär förut, obegripligt varför? :-)
Nästa gång I´m worth någonting så blir det en påse blandade ullduttar! :-)

Av alla mina amaryllislökar blidde det ju mest gröna blad i år men tillslut har en av de minsta lökarna fått upp en blomstängel med två ganska små men underbart mörkröda klockor.Naturens under ännu en gång!

11 kommentarer:

Renée sa...

Jättefint garn, precis som du skriver: GLADGARN!

4U2! sa...

Varför fick jag också amaryllisar som inte blommar som de ska?
Fin var den du visar iaf.

Rosenvante sa...

ja, nu fick du nått mer att tänka på såklart. Vilka färger ska du blanda och kanske olika tjocklekar på garn och och .....ett kärt bekymmer antar jag och så kul sen att få göra det precis som man vill.
Köpte en hel hop amaryllisar på Ica innan jul, alla har blommat så fint. Men mina gamla var bara blad på. I år ska jag försöka få ner alla i krypgrunden och plocka upp i höst och försöka mig på omblommning.
Ha nu en skön söndag

Maritas Maskor sa...

Jag hade också en gammal amaryllislök som jag planterade före jul och trodde att den var helt död, men nu minsann så sätter den igång att blomma! Vita vackra klockor!!

Mia stickar sa...

MMMMM så snat finns alltid något att lära!

Anonym sa...

Åh, vilket fint garn. Jag har heller inte tänkt på att spinna ihop olika färger. Det måste jag försöka mig på. Har ju faktiskt en påse blandat ullgodis, färgat och klart för kardning. :-)/KataM

Heidi sa...

Så snyggt det blev! Nu blev jag sugen på att börja spinna än en gång! Det är så svårt att komma igång bara...

Sanne sa...

Så fint med de olika färgerna! Och vad bra att kunna ta till vara små rester också...

Hoffmans Design sa...

Man kan ju fråga sej om det e dags att komma nu. HAHAHA
Fint garn
ha nu en bra vecka Kram

AnJa sa...

Så fint garn!!! Ja det finns verkligen oräknade möjligheter! Idag kommer Mia Stickar hit och vi ska färga ull och garn. Det ser jag fram emot :-)

Majstess sa...

Jättefint garn!!