torsdag 30 december 2010

Mer paket!

Hemma igen, ALLA delresor funkade och allt gick jättebra. Sagt bara som motvikt till allt som står i tidningen och som jag själv skrivit och antytt.

Hemma väntade en försenad julklapp; tack käre make!Snart ska jag fingranska denna underbara bok...
Lite lace har jag själv åstadkommit:Brudsjalen i garnet jag köpte i somras från Hedängens ull och garn. Garnet är härligt och stickningen behaglig. Jag har till och med överlistat nupp-stickningen! :-)
Dessutom hade mitt paket från WoW (Nej, inte World of Warcraft, World of Wool!) kommit.
En härlig blandning, minns inte just nu av vad:Glansig som karamelldeg välde den fram ur påsen. Där låg också en dutt babyalpacka, röd ull till Tant Röd samt lite vit Cheviot som jag köte bara för att maken brukar säga något om "Cheviot-kostymen" och för att jag är nyfiken på att prova olika ullsorter:Det var vackert hos mamma och det känns lite som det inte kommer vara fullt så strängt kallt i natt:

7 kommentarer:

aliel sa...

Ullen ser härlig ut! Önskar att jag begrep hur man ska göra för att tämja den... Får ha det som ett mål att lära mig. Ska bli kul att se vad det blir av din karamelldeg... :-)

Alexandra sa...

Vad skönt att de gick bra med resan! Fina, härligta julklappar =) Så fint spetsmönster du gör oxå!! *GILLA*

Kristina sa...

Härlig ull!
Måste fråga hur du överlistade "nuppsen"? Jag stickade ju en Annis för ett tag sedan och hade stora problem med dom. Tack och lov var det bara tre varv det skulle vara på och det gick bättre och bättre för varje varv men jag var tvungen att använda virknål för att få igenom garnet. Har tänkt sticka en till sån och det vore bra med nåt tips. Förstår att det är viktigt att göra dom lösa, inte dra åt garnet, men är det nåt mer man bör tänka på?

Paradiset Kaos sa...

Tonåringar kan skräpa ner de också :-)

AnJa sa...

Aaaah vilken spets! Och vilken ull! Jag dreglar! :-)

Rosenvante sa...

Skönt att allt gick på räls med resan.
Jaha blir det ullhantering hela helgen nu, för du kan väl inte hålla dig borta från det där gosiga.
Sjalen ser så härlig ut med nuppar o allt. Men du är väl gift redan eller? Menar det är väl inte tänkt som din brudsjal eller har jag missat nått här?

Mia stickar sa...

Vad bra att allt funkade med tågen, man har ju liksom tappat tron på dom..... Sen så får man ju lite ullmani.... måste prova det och det och det........