måndag 6 december 2010

Ibland är det skönt att vara två!

På vägen hem hälsade jag på snögubben igen och han hade fått en vän!Jag passade på att ägna mig åt lite inre dans också, för där fanns en plats i parken som var särskilt lämpad för sådant:Såhär blev pulsvärmarna; lite otympliga och grova och alldeles...underbara! (Ja, varma i alla fall!)Och Frostsockorna blev såhär:Jag kom hem lite tidigare idag och solen lyste in på amaryllisen, också den är alldeles underbar:Min mamma hade en vit amaryllis och den så ut såhär:Jag avslutar som jag började, med snögubbar! Dessa finns i Falkenberg.Jag hade velat sitta med på det kommunstyrelsemöte där man beslutade om att julpynta på detta sätt, undrar hur de tänkte och hur diskussionerna gick! :-)

8 kommentarer:

mary-ann sa...

men ÅH va jag gillar skylten...man blev glad av den...och va gäller hur en politiker tänker:tror dom tänker för mycke på fel sätt :DD

Sunna sa...

Inre dans, jag gillar verkligen den iden, och snögubbarna på bänken var för söta

LisaMatilda sa...

Fina gubbar i Falkenberg - snögubbarna alltså!

Kul med annorlunda juldekorationer, behövs lite motvikt till alla tomtar, änglar och ljusslingor...

AnJa sa...

Frostsockorna ser ut precis som de jag vill göra. Har ett nystan. Vilket mönster har du använt?? Snögubbar... burr just nu ryser jag vid bara tanken på dem. Har precis läst ut Jo Nesbo - Snömannen!

Pixi sa...

Ja det måste vara världens roligaste möte,tihi... så fiiina de är !!=)

Hoffmans Design sa...

Ha dessa såg jag oxå i torsdags när jag var där. Tyckte dom såg söta ut.
Kramiz

Saras pyssel sa...

Vilken tur att snögubben i parken hade fått en vän - det måste bli ensamt annars att sitta där hela dagen och vinka till alla som går förbi. :-)

Anna sa...

vilka härliga pulsvärmare och sockar, behövs nu i kylan!