tisdag 23 november 2010

Måndag igen

Jobba på dagen, hem, tvätta, sova... Lätt att tycka att det är lite fel balans på grejorna i livet. Men det kanske kan hjälpa lite att tänka på Så länge skutan kan gå; "Så ta med glädje ditt jobb fast du lider, snart får du vila i eviga tider!"

Nä, det hjälpte inte.

(Egentligen tycker jag väldigt mycket om den sången men just den raden är ju kanske lite nedslående...)

Sedan är det inte synd om mig, jag hade en trevlig dag på jobbet och tvätten var liten OCH jag hann sticka lite grand på Tant Gröns scarf: Jag hann också tvinna ihop det blå garnet, 77 g tvåtrådigt, 137 meter långt:Den blommiga kassen fick jag när jag köpte en blus på Pacs; jag älskar vallmo, så den är verkligen MIN!

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Fast ofta tycker jag det är så där, jobba, städa, laga mat, gå med hund och sova. Kvällarna går för fort.
Du hinner så mycket ändå tycker jag. Jag trodde det blommiga tyget var en stolsdyna eller en duk, vilken påkostad kasse. Den kan du ju använda till dina stickningar när du ska ha dem med dig.

Therese sa...

Wow, dina garner är fantastiska!

Anna sa...

Fina färger på garnen och vilken härlig kasse!
Underbart att ha ett jobb även om det tar emot ibland att ge sig ut...speciellt när det är en sån kall vintermorgon som idag.
Ha en bra dag.

Veronica sa...

Ja tiden försvinner fort när man jobbar. Men när man bara går hemma och har all tid i världen så blir man så depp att man ialf inte gör nått vettigt. Inte jag ialf =)

Fint garn du har spunnit, du är så duktig.

Mia stickar sa...

Garnet ser jättefint ut, sånt jag bara kan drömma om!

Fijaffa sa...

Vilken vacker blå färg!