söndag 28 november 2010

Åh, härliga vila!

Framemot lördagens eftermiddagen rullade jag ihop mig i den sköna stugvärmen och tog mig en tupplur. Ändå somnade jag gott vid tio och sov till halvnio; tala om att behöva ladda batterierna!

På väg till stugan stannade vi till på vår kära Erikshjälpen; där köpte jag en adventsljusstake (inklusive ljus!) för 15 kr och en stilig grön julduk att ha under för 5 kr. Mossan kostade sedan 20 kr på ICA så fick vi lite adventsstämning i sommarstugan!(Sicken bild! Rabattkupong, skräp och gamla använda glas...)
Det var mindre snö än i februari men ändå en hel del:Gamla kameran är återfunnen på ett ställe där endast en mor skulle komma på att leta... :-DVår sjö är inte frusen ännu men det kommer så smått i kanterna; så här båtrampen ut nu: Tidigare i höst gick sonen och jag större delen av Ekleden, en slinga som går genom Rydal, Seglora, Fritsla, Kinnahult och några till ställen men hann inte hela innan mörkret föll. Idag gick vi sista biten, ungefär 13984 steg, för min del. Det var härligt!
Jag har nu lagt i första omgången tvätt och så har jag letat efter adventslådan för att få till lite adventspynt här också men jag hittar den inte.... illa! :-)

6 kommentarer:

Therese sa...

Såklart att kameran kom fram när du hade skaffat en ny ! Härligt med färdigt pynt!

Rosenvante sa...

Bra att ni (du) hittade kameran, för då har du ju två att altenera mellan.
Skönt med en sådan helg så man får ladda batterierna.
Hade du inte skrivit om rabatt kupongen och glasen hade jag inte tänkt på dem. Jag var så koncentrerad på duken och adventsljusstaken.
Nu ska jag ta en behövlig vila, för jag har bakat, putsat fönster,hängt upp nya gardiner, gått med hund, lagat mat, tvättat, strukit och skottat idag.

Paradiset Kaos sa...

Det brukar vara så att man hittar det man saknar när man skaffat nytt.
Hoppas att du hittar adventspyntet

AnJa sa...

Adventsmys! Undrar var du hittade kameran? Där bara en mor letar??? Ugnen? Linneskåpet??

Monica sa...

Också nyfiken på var kameran kan ha varit...? Adventspyntet kanske är på liknande ställe?

Hoffmans Design sa...

Vilka mysiga bilder du visar. Kul att du hittade kameran igen.
Du frågade om sjukdomen om det var alvarligt. Ja det kan man säga. Cancer.

Kram