torsdag 2 september 2010

Propp

Gissa vem som kommer på besök till oss imorgon?Eftersom det blev njutkväll igår så var jag kvar lite extra på jobbet idag. Men då tänkte jag att när jag kom hem skulle jag laga mat och sedan softa i soffan med...just det, en stickning. Maken är bortrest så det är barnen och jag.
Det gick bra alltsammans, jag passade på att ringa lilla mamma också och sedan skulle jag liksom avsluta mödorna med att starta diskmaskinen...när jag hör ett mystiskt blurpande från gästtoan.
Och när diskmaskinen gjort första skjöljningen började det minsann blurpa i köket också.
Och så rann det ut sköljvatten från diskmaskinen UPP i diskhon, gôtt äckligt, kan jag säga.
Och sedan liksom hakade diskmaskinen upp sig och eftersom jag varit med om en bränd diskmaskinspump förut så skruvade jag ur säkringen men då rann det ut vatten på golvet.
Så då ÖSTE jag vatten ur diskmskinen och svabbade golvet.
Därefter gav jag mig i fullt raseri på handfatet i gästtoan med stora sugklockan och då sa det liksom brummeliblurp och så rann det ut både här och där...åh, så galet bedrövligt.
Nu ska jag torka en sista gång på köksgolvet och sedan får det vara!
Gah!

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Fy fasen, jag vet hur jobbigt det där är. Men vi hade ju bara i tvättstugan när vårt avlopp la av i våras.
Hoppas den magiska mannen kan fixa det lätt idag så du kan använda diskmaskinen igen.

Bettan sa...

Inte roligt... Hoppas det blir bra när rörmokaren gjort sitt.
Kram sytanten

AnJa sa...

Måste erkänna att jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Inte åt avloppet men du skrev så målande hur din kväll hade varit. ;-) F´låt. Hoppas du får hjälp idag! Fåren har jag gjort av lera. Kul att du gillade dom :-)

Anna sa...

Jag ser framför mig hela ditt kaos igår kväll - det som skulle bli en mysig hemma-soffa-kväll. Du beskriver det väldigt bra. Stackare - hoppas det ordnar till sig idag.

Stiko Maria, fd novisen handarbetar sa...

Åhh huu. Avlopp är det värsta som finns.. Efter att ha ägt ett hus med underdimensionerat avlopp så vet jag mycket väl hur fruktansvärt jobbigt och irriterande det är. Man blir galen på äckel-vattnet som är överallt..
Vår bästa vän blen (och är- även i det nya huset) en högtryckstvätt med tillbehöret avloppsrensar-slang. Helt lysande för man kan få bort propparna själv. Utan att behöva ta dit svindyra herr rörmokare. Men det är ju inget trevligt jobb direkt. *ööörk*

Lycka till! Hoppas herr rörmokare löser (heheheee) problemet!

Bluewhiskey sa...

*blurk* ja inte är det trevligt inte. Själv får jag stopp i avloppet mellan 2-6 gånger per år. Avloppet lutar fel från gatan in till huset,så jag får stopp någonstans mitt i betonggolvet i källaren. Så då står jag där med högtryckstvätten och svär och drar och muttrar och äcklas av stanken... Men det går rätt bra ändå, nu är jag ju van :)

Sanne sa...

"En ska aldrig räkna ut nåt i förväg" eller hur var det Raskens Ida sa?

Renée sa...

Fy fasen vad äckligt det är! Äckligt och så jäkla onödigt, varför??? Hoppas det löser sig, skickar styrkekramar....