lördag 28 augusti 2010

Höstiver och planerade FOs

Stora stoltheten är klar! Och jag blev nöjd! Fast jag har inte provat än, förstås.Jag virkade runt om med samma garn men inte sådana fina pluppar som det ska vara egentligen utan bara en ganska lös kant som jag tuckte passade bra till mig och MITT garn! :-)
Sedan blir det pulsvärmare i det som är kvar, vilket i princip är det som jag spann med sländan. Det är något lösare både spunnet och tvinnat och troligen lite ojämnare också.

MEN SEDAN!!!!
Under sommaren stickade jag färdigt en del grejor (började för all del på något också...) och det var skönt så nu ska jag göra samma typ av röjning denna höst!Se som kära korgen ser ut!!? Innan jag börjar på på stora koftäventyret!

Så här ser min att-göra-lista ut:
0. Avsluta en bebismössa, bara lite, lite kvar Färdig!
1. Hemspunna muddar Färdiga!
2. Gröna sockar till dotter.nu (Hon kan vara lite ivrig ibland och det är bäst att göra dem på en gång!) Färdiga och nästa utslitna, fast Fabel är fantastiskt!

3. Fibbonachisjalen (knytsjal) Färdig!
4. Manossjal  Färdig!
5. Silkesscarf, överförd till nästa lista...
6. Extra allt sockor Färdiga och borttappade... :-(
7. Ribbad halsduk i Fame (egentligen dotterns projekt men det får bli ett joint venture!) Upprepad och omvandlad till en stor Singoallasjal!

Allihopa jättkuliga projekt, fast för många!

Och jag ska hållas i strama tyglar! Reglerna är lätta men lite tuffa:

i) Jag behöver inte sticka några varannan-för-annan-projekt under tiden
ii) Jag får byta ordning i listan
iii) Nytt projekt får startas enbart om jag måste åka tåg eller så och tillräckligt enkelt projekt saknas. Då får jag påbörja ett varannan-för annan, mössa eller sockor.

Åh, det här ska blir roligt, tänk så många fina saker jag har på gång, lyllos jag!

Hm. Min kamera överträffar sig själv i fantasifull färgtolkning idag!
Vet inte hur jag ska tänka om spinning i det här konceptet... Hm. Grubbel... Hm...

11 kommentarer:

Ginas stickverkstad sa...

Nu har du att göra hela hösten.
Kram Gina

Tigris Predikantan sa...

Ha,ha ... ja, du skriver som jag tänker .. jag planerar hela tiden framåt ... men, glömmer för det mesta att göra det jag planerat i nuet! *ler*

Veronica sa...

Vilken avancerad lista. Kommer du klara det? ;)
Jag gör listor hela tiden och applåderar min egen självbehärskning. Sen står jag där efter tre dagar med huvudet i garnkorgen eller i garnaffären och klämmer på garn och gör upp helt andra planer. Sen går jag hem, skäms lite och gör en ny lista =)

Paradiset Kaos sa...

Sjalen blev jättefin!
Jag har också en massa idéer och småprojekt som brodera färdigt tavlor och dukar, sticka osv.
För att brodera måste jag skaffa nya glasögon, men till det andra klarar jag mig med dem jag har. :-)
Ha en riktigt skön lördag!!!

anli sa...

Yay! Jag har också några projekt jag måste bli klar med innan jag får börja på nytt. Fast nu anmälde jag mig precis till sockklubben, så kanske måste jag få sticka mellan med ett par sockar... :)

Sjalen din ser jättemysig ut!

Sanne sa...

Din sjal är jättefin och visst känns det bra när den ligger där blockad och klar?
Strama tyglar, verkligen! Du får väl ta en tur med tåget om du tröttnar ;)

Renée sa...

Jag har oxå massor att göra till hösten men än så länge är det väl sommar eller? Orkar nämligen inte köra igång på riktigt än...

Mia stickar sa...

Stora stoltheten ser jättefin ut! Är nog också en ingaplupparmänniska! JAg brukar också ha såna där regler men glöm inte att regler också är till för att brytas! :) (Det gör jag då och då!)

Ulla-Bella sa...

Sjalet ble flott. Jeg våger ikke å tenke på hvor mange uferdige prosjekter jeg har liggende. Det er jo så mye som frister:)

The Willow Fairy sa...

Vilken korg tänkte jag och fick leta en stund innan jag fick en skymt av den. Inte så konstigt med alla ofärdiga projekt som väntar. Så skönt när man väl gör något på listan att det inte gör något om man inte kommer igenom hela. Jag är snart redo för en egen inventering av ufona, men det är så mkt annat på gång just nu.

Din halsdukssjal blev ju riktigt bra och när det är enfärgat så är ju ojämnheterna det som gör ett projekt. Jag har svårt för att klara av enfärgade släta stickningar. Sällan jag härdar ut.

Kanske därför mitt finullsgarn tog så lång tid...

Anta sa...

Jätte snygg sjal. Kom i håg att regler är till för att brytas :)