måndag 9 augusti 2010

Det gick idag med!

Att spinna, alltså!
Nu sitter nästan 50 g hyfsad tråd på spolen. Nu väntar jag bara på min härvel så ska jag spinna den andra dutten BFL-humbug. (Jag har två spolar till men de har annan diameter så jag håller mig till samma spole tills jag blivit lite coolare!)

Jag tycker att KnitPro stickorna är så vackra och att de är snygga till nästan alla garn jag stickat med så nu har jag beställt en sjalnål i KnitPro. Den var inte dyr och kommer passa till alla sjalar jag har och deklarerar dessutom att jag minsann är en KnitPro-kvinna... hm, det där sista vet jag inte riktigt hur jag tänkte... :-D

Så, inte mer nöje nu, Cecilia! Jobba, jobba, jobba! Snabbare, mer effektivt, öka, öka, öka!

8 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Du är duktig, men öka inte allt för fort för det är då det brukar bli fel. :-)

Tigris Predikantan sa...

Jag har börjat satsa på min virkning (ler) igen ... jag måste bli duktig, det måste jag för jag vill virka massor med figurer!
:)

Rosenvante sa...

Ja, hur tänkte du där??
Var beställde du den där sjalnålen? Skulle vara kul o få se hur den ser ut och om jag nu skulle vara en sådan kvinna också.
Öka långsamt tjejen så du inte sliter ut dig.

Heidi sa...

Åhh! I vår nya lägenhet står en spinnrock som jag fick i födelsedagspresent. Vet inte alls hur den fungerar, men nån gång när jag har tid ska jag också göra garn! På min alldeles egna spinnrock! Du hade gått en kurs först eller hur var det?

Sanne sa...

Jag blir också nyfiken på den där sjalnålen.

Cecilia sa...

Heidi: Jag gick en helgkurs hos Kerstin Gustafsson i Varberg, hennes länk finns i högermarginalen någonstans. Det var jättebra och jag funderar på att gå en gång till om ett tag när jag liksom börjar få frågor i huvudet...nu är jag mest fokuserad på att trampa och hålla och släppa i lagom fart...

Sanne: Jag har beställt nålen hos Stäkets ; http://www.staketshantverk.com/sockblockers-1/symfonie-wood-sjalnal.html

Skrev just till Rosenvante att om hon också köpte en sjalnål så kan vi vara hemliga klubben av KnitPro-kvinnor...vad det nu är?! :-)

Hoffmans Design sa...

Helt rätt öka farten. Den där sjal nålen får du ta bild på och sätta ut skulle vilja se hur den ser ut.
Må gott Antonija

Mia stickar sa...

Får man vara med i hemliga klubben av KnitPro-kvinnor? :) Finns det några fina garnaffärer i Udevalla? Hör av mig om jag skulle råka hamna där!