torsdag 15 juli 2010

Sommar och regn

Näe, det blir inte mycket bloggat nu i sommar, känner jag. Men en del stickat!
Här ligger Bird´s eye ...scarf och blockar sig!Den blev inte som jag tänkte men jag är glad i den ändå, tror att den blir användbar. Inte det roligaste mönster jag stickat men jag liksom vande mig...Gör jag en till blir det nog i något lätt ulligt garn, tror jag!
Igår var vi ute en sväng med vår båt, Adele. Den hette så när vi köpte den och vem vill dra på sig otur genom att vissla på kommandobryggan och döpa om? INTE vi! I alla fall så hittade sonen ett par tjusiga solglasögon på en öde ö och när jag skulle ta en egobild på underverken så blev spegeleffekten lite kul:På lördag ska vi fira mammas födelsedag, den som snöade inne i december så sonen och jag åker till mamma imorgon och förbereder lite och nu känner jag mig lite stressad; ska ner på stan och göra ärenden, till biblioteket, beställa biljett till sonen och mig, skriva ett brev, ringa till Kiruna vandrarhem osv... bäst att skriva en lista innan jag hetsat upp mig alldeles!!

7 kommentarer:

Honsomstickar sa...

Fin sjal! Du ser bränd ut på armarna! :-O

The Willow Fairy sa...

Andas ;-)

Fin sjalen blev, har kikat på mönstret, men det ser alldeles för krångligt ut för mig.

Häftig spegelbild.

Det blir ofta lite si och så med bloggandet på sommaren, men jag har äntligen hittat tillbaka. Jag har saknat bloggandet, men jobbet har tagit för mkt energi denna våren. Så nu började jag så smått med att skriva och sedan svara på komentarer och nu börjar jag så smått att läsa andra bloggar också.

Hur länge ska du vara borta? Funderar på att åka till Garnglädje-affären till nästa stickcafé 24/7. Om du är tillbaka då så kanske du har lust att komma dit också. Säg förresten till när du vill ha hjälp med spinnandet.

Ha det så bra långt där uppe.

Rosenvante sa...

Åh så fin den blev. DEN måste du vara nöjd med.
Håller med Ulrika, glöm inte andas.

Iwona sa...

Fin sjal, och klar ;) Stressa inte dig :)

Mia stickar sa...

Sjalen ser fin ut! JAg brukar också bli stressad när jag ska iväg nånstans, allt som ska göras, fixas ordnas osv. Hoppas du lyckats fixa allt och kan börja andas igen!

Fijaffa sa...

Hej Cecilia, Tack för en trevlig blogg! Du har fått tillbaka awarden du gav mig :-)

Fin sjal!

Ta det lugnt och lycka till med firandet!

Maritas Maskor sa...

Superfin sjal!! Vilket kul mönster!
Ha en jättefin resa!