lördag 17 juli 2010

Lördagskväll

Såhär sommarljuvt hade mamma på sin veranda!
Själv gillar jag inte pelargoner (de luktar illa och skräpar!) men ovanstående skönhet fick mig nästan att tänka om!
Antikaffären på orten hade spinnrockAR, flera av dem var inte helt fullständiga men där fanns ett par som så bra ut. Jag tänker inte göra reklam över internet, SÅ bra är inte affären men om du letar spinnrock så hör av dig så kan jag tipsa. (Mittpå av Halland, ungefär!)

Lite reklam tänker jag dock göra för Lizzies café där vi firade mammas födelsedag. Gott och trevligt! Man kan beställa, som vi eller bara droppa in! Lite norr om Halmstad, nära E6 så man kan stanna till för lite eftermiddagsfika på väg förbi, om man vill!
Morsdagsmuddarna är nästan klara, nu ska jag surfa på "härvel", vill ha! :-)

6 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Jag älskar pelargoner, men jag är väl inte jätteduktig på att sköta dem.

missen sa...

Jag kan bara hålla med om att Pelargoner skräpar och luktar illa. Fast på bild och på avstånd är de rikigt fina. Det passar på landet. Alltid kul med utflyktstips//Marie

Honsomstickar sa...

Såklart vi ska ses när ni är här! När kommer ni på fredagen och var kommer ni att övernatta? Lappstan är fin, arvas ligger just intill, det avklarar ni på knappa timmen. Gamla prästgården är fin, men det finns andra saker att se, som t.ex http://www.batsuoj.se/ om man är intresserad av samisk kultur!

AnJa sa...

Åker ni bil upp så att ni kommer E4 tycker jag ni ska ta en fikapaus hos oss :-)

Maritas Maskor sa...

Himla fin pelargon!!
Jag gillar dem faktiskt ganska mycket. Det finns många fina sorter.
Hade jag bott närmare till, så hade jag absolut varit spekulant på en av de där spinnrockarna. Det är något som står på min lista, att lära mig att spinna.

Rosenvante sa...

Hm, du skulle se mina blomsterlådor o krukor, bara pelargoner och i massor. Men jag håller med dig, de skräpar så det är därför de får stå ute.
NI verkar ha det mysigt och vädret ser bra ut också.