söndag 23 maj 2010

Nöjd med helgen!

Helgen med mamma blev bra; vi fick gjort en del, jag visade henne mina framsteg med sländan, vi såg på TV och vi var på utflykt. Skipås naturreservat med skir bokskog och fika bland blommande slån!

Jag gillar Glynis.
Jag gillar Magic loop.
Glynis gillar inte magic loop...eller om det är tvärt om.
Måste liksom FLYTTA maskor. Förargligt...
Men fint blir det, tycker jag! :-)

Och det har varit trevligt att spinna den gråa ullen, nu ska jag snart prova på den brunvita ullen i Spinspirations nybörjarkit!
Hemkommen tog jag itu med balkongen (ovanligt geggigt, måste varit vulkanaska!) och sedan åt vi middag därute, lite svalt med trevligt i alla fall.
Trevlig vecka!

8 kommentarer:

Anette sa...

Alltid lika snygga garn och saker du visar upp! Tänk om du bodde i närheten, då kunde Renée och jag anställa dej som lärare i olika sticktekniker (om du hade velat,förstås).

AnJa sa...

Vad fint garnet du spunnit ser ut! Magic Loop är för mycket magi för mig. Fattar inte alls hur man gör. Men det blir fint det du stickar!

Rosenvante sa...

Jag har inte heller testat Magic Loop, men det ser onekligen smart ut när man gör det. Tur man har mycket att lära ännu att man inte är fullärd alltså. Fy, flygaska på balkongen, ja det kan det ju vara, i dessa tider borde man ju inte bli förvånad över nått längre.
Låter som ni haft en skön helg tillsammans och det är bra.

Therese sa...

Åh vad jämnt och fint du fått till det! Vad blir det av ditt egenspunna garn?

Magic loop är smidigt, men jag tycker nästan det är roligare att sticka med strumpstickor, fast fördelarna med magic loop egentligen överväger allt. Det är mer portabelt, de blir lika långa och lika stora och enkelt att hålla reda på!

Fint blir det! Kul att läsa om!

Emelie sa...

Åh, vad fint det blir med spinningen, duktiga du!

En promenad och lite middag gjorde susen igår, nu är jag tillbaka på topp.

Renée sa...

Anette: Du har så rätt! Vi skulle gärna hälsa på!

Mollamaja sa...

Låter som om du haft en jättefin dag. Bokskog-låter charmigt. Jag älskar att gå på långpromenader med hunden i skogen. Gärna riktig trollskog.

The Willow Fairy sa...

Nu börjar det bli lika många spinrealaterade bilder som stickade :-) snygga båda två.