måndag 3 maj 2010

Buller och bång!

Idag har jag varit lite folkilsken men det är inte ett så dumt mood när man kommer hem med sonen och har beslutat sig för STÄDNING av rum. Inte plocka undan, inte snygga till utan STÄDA.
Lösa problem, bestämma om, lyfta varenda grej och torka av.

Nej, vi är inte klara men har varit duktiga, båda två, och han sitter nu i den justa delen av rummet med ryggen åt det som ännu inte är klart och njuter och väntar på önskemiddagen; hemmagjorda piroger!
Dottern och maken är på liten roadtrip så det blir mer städning i morgon...När pirogerna är ätna ska jag ägna mig åt att avsluta bebismössa, mormorsruta och så gå loss på Branching out...tror jag...Ack alla dessa väsentliga beslut! :-)

3 kommentarer:

Renée sa...

Det är det jag tycker är så jobbigt med att vara sjuk: Ibland får man lust att verkligen STÄDA och så orkar man knappt torka av en spegel... Hoppas du har städat för glatta livet, det är ju så skönt när allt är riktigt rent.

Rosenvante sa...

Då är vi två, för jag är också lite svidig idag. Vet inte om det är förkylning på gång eller om det är allt elände som ska tas beslut om hela tiden. Städar också, fast bara lite men dock grundligt. Brukar vara bra när man är ilsk.
Snart blir det njutning i stället, måste ånga på lite till bara.
Ha en bra kväll

Skogsflickan sa...

Vilken energi! Hoppas allt blir tokfint och organiserat ;)