onsdag 26 maj 2010

Blogger blooper

Varför uppdaterar inte blogger bloggarna i min blogglista?
Jag tar mikropauser och vill då läsa nya blogginlägg och det står hela tiden att det är 26 minuter sedan Clara uppdaterade trots att det skedde vid lunch.

Det var likadant i går.

Tål inte sådant just nu när solen skiner och jag måste sitta inomhus.
(Blooper betyder "funny mistake" så rubriken är fel!)

5 kommentarer:

Bettan sa...

Det är typ så i min blogg oxå ibland... tråkigt, men man får väl gå in och kolla lite xtra.. och ge bloggarna lite "besökare". Man får uppdatera sej själv om man är nyfiken!!( det är jag) Jag har även så på min msn ibland , då tror jag att jag har fått MASSOR med post.Trevlig kväll!!
Kram sytanten

Iwona sa...

Blogger är lite konstig på sistone - det är sant. Den inte bara inte uppdaterar nya blogginlägg, den uppdaterar inte kommentarer heller och den lägger bilder på ofattbar sätt. Men hoppas att det är bara tillfälligt.

The Willow Fairy sa...

Händer då och då. Ibland när jag ska in och kommentera så skriver jag en lång harang och så kommer det bara ett felmeddelande om att det inte gick att utföra min begäran när jag tryckte på publicera och så är allt borta - högst irriterande. så nu för tiden om jag har skrivit något långt så kopierar jag texten innan jag går vidare...

Rosenvante sa...

Jag har faktiskt inte haft nått problem där denna gång, peppar,peppar ta i trä.
Men jag vet om jag ska smygläsa på jobbet så uppdaterars det aldrig där så då är det ju värdelöst att försöka snika in o kolla. Hemma funkar det bra.
Men när det varit problem brukar det bara ta nån dag innan det är fixat igen.

Carola sa...

Ingen aning, men min blogg är inte bättre. Där kan man inte ens lägga in en blogglista :( Funderar på att lägga bloggen på blogspot igen, men det verkar så jobbigt att börja om från början *suck*

Vad gäller sländan så har jag nu gjort en testslända av prylar från Panduro, men jag har inte prövat den än, och eftersom jag är total novis på att spinna med slända så vette hundan hur bra det går :)