torsdag 21 januari 2010

Torsdagen den 21 januari, Me, myself and I!

Denna utmärkelse fick jag i går av Rosenvante!
Lite senare fick jag den också från Elisabeth!

Tack båda två, för att ni tänkte på mig!

Jag har i och med detta fått fyra uppdrag;
1) Länka till den som gav mig min utmärkelse! (Done!)
2) Berätta 7 intressanta saker om mig själv....hrm... intressanta?! Om mig...?
3) Skicka vidare till 7 andra bloggare som jag vill ge utmärkelsen till! (Bara 7!!?)
4) Lämna kommentar hos dessa 7 att de fått utmärkelsen!
Om mig finns att berätta att:

1) Jag kan bli väldigt envis. Och då menar jag väldigt, väldigt envis. Men bara fläckvis, inte när det gäller att hålla i med träning eller äta nyttigt. Men när modemet ska fås att fungera. Då!

2) Jag är inte väldigt ordningssam, blev beskriven som bohemisk häromdagen, men det vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om.

3) Jag läser numera inte böcker men jag har nästan skavsår i öronen av mina Mp3-lurar; lyssnar på någon bok varje dag och somnar alltid med en "saga" av något slag. Skulle jag vakna på natten så trycker jag igång Mp3n igen.

4) Jag trivs på mitt arbete men fick jag möjlighet till ett friår eller kunde gå ned i tjänst till 20% med bevarad lön så skulle jag göra det BUMS!

5) Jag längtar ibland bort från storstaden och skulle kunna tänka mig att bo ensligt vid en liten väg bort i obygden...åtminstone skulle jag vilja prova på!

6) Jag har två fioler, spelar på en av dem någon gång i halvåret men tänker i bland att det vore roligt att spela mer.

7) Jag gillar hus och med det sagt skulle jag vilja bjuda på ett tips; TITTA på hus! Lyft blicken, låt den följa tegelmönster och takkanter! Upptäck utsmyckningar, färgade fönster och spännande torn! Hitta skyltar med upplysning om vem som byggde och bodde!

Inte vet jag om detta var så intressant men det är i alla fall saker som jag inte tror att jag skrivit om förut?!

Så nu måste jag välja 7 bloggare...Jag vill skicka utmärkelsen vidare till...egentligen fler men jag lottade lite och så blev det följande:

The Willow Fairy
Hon som stickar
Skogsflickans skapande
Knit a Little

Stickterapi
Emelie helt enkelt

Ginas stickverkstad


Oj, oj, detta blev nästan mödosamt!
Nu ska jag snart lägga kommentarerna men först måste jag visa lite mer amaryllisar, det jäser ännu i mina krukor!
Två röda och en vit stängel på gång, till helgen blir det fint!
Egentligen är denna skönhet mycket mörkare röd men ni vet ju allihop hur det är med lampljus...
Sov sött, ni som behöver och kan!

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Kul, nu fick jag veta lite mer om dig.

Emelie sa...

Tack så mycket för utmärkelsen! Jag ska fundera lite över svaren, inte helt lätt =)

Sov gott!

Ginas stickverkstad sa...

Stort tack! Jag tror inte mina ögon när jag tittar på kommentar siffrorna. Jag kunde aldrig ana att det skulle blir så stort. Jag är på mässa tills på Söndag. Sen kommer jag att skriva och svara på din utmärkelse, hoppas att du har överseende med detta, men jag hinner inte nu. Hoppas att jag kan lägga ut några bilder från mässan. Nu ska jag gå och lägga mig.
Stor kram Gina

The Willow Fairy sa...

Man tackar så mycket - Det verkar vara en utmärkelse som atackerar från många håll. Jag har också fått den av två - Dig och Anna med Bland växter och stickor.

Att läsa dina 7 upplysande avslöjande var som om jag hade beskrivit mig själv - med undantag för fiolerna då. Spelade visserligen fiol i min tidiga ungdom, men bytte snabbt till piano - som nu tyvärr fungerar mer som hallbord än instrument...

Kommer inte att hinna blogga förrän på söndag skulle jag tro...

AnJa sa...

Roligt att läsa om dig! Och så blev det en irrfärd bland nya fina bloggar. Till slut hittade jag tillbaka hit i alla fall :-)

Cecilia sa...

AnJa! Kul att du hittade några bloggar som var nya för dig! Jag tänkte på det att jag valde dem bland favoriter och de "känner" redan varandra inbillar jag mig!

The Willow Fairy! Jag har även åkt en del motorcykel, så där finns en till beröringspunkt. Fast för min del är det länge sedan.

Gina! Spännande med bilder från mässan! Och det tog faktiskt en stund att svara på de där 7 punkterna så...ingen brådska! :-)

Emelie! Ja, det fick man minsann göra! Det ska ju gärna vara något man inte brukar skriva om men inte de innersta hemligheterna heller. Gränsen mellan personligt och privat måste få finnas!

Rosenvante! Ja, och jag om dig! Egentligen var det ju lite av en ansträngning, mer än utmaning än en utmärkelse men det gav lite perspektiv på bloggande; vilka sidor av mig själv visar jag upp, kanske finns fler som går att stå för?! ;-)

Iwona sa...

Jätte tack så mycket för utmärkelsen! Nu måste jag tänka lite på svaren... - upptäcka kanske mig själv - skriver lite på eftermiddag.
Ni har jag lärt mig lite om dig också :)
Det här med ljudböcker - visst är det en fantastisk uppfinning - lyssna på en bok medan man promenerar...
Och vilka fina amaryllisar du har! Har aldrig tänkt att man kan ha mera av dom än någon blomma till Jul och sedan slänga den. Man upptäcker nya saker hela tiden!
Ha en skön dag!

Sunna sa...

Amarylis skulla jag kunna ha året om, underbara blommor