söndag 29 november 2009

Söndagen den 29 november, än så länge ingen höjdare...

Denna dagen har börjat med en hel rad större och mindre missöden, varav det som tagit mig mest tid är att jag råkade radera min besöksräknare. Nu har jag lyckats få totala antalet att synas igen men den vägrar att visa denna månad. Bah! Jag skulle ju egentligen bara flytta den uppåt på sidan och så skulle jag in och pilla, bara lite,lite, i själva koden! DUMMA människa!

Igår bakade emellertid sonen och jag pepparkakor och de blev goda och vi brände inte en enda plåt! Jag får inte köpa fler pepparkakemått nu, har alldeles tillräckligt många, det här är INTE alla:
Här är första kavlingen, sonen fick göra den:
Och så här blev hans kakor:
Här är mina änglar:
Nu sitter jag mest och retar mig på allt som gått sönder, spillts ut och misslyckats denna tidiga morgon och så önskar jag att jag hade det lika fint som The Willow Fairy...

Så jag tror att jag ska pyssla om mig själv lite grand och runda av med lite stickning! låter inte det som en bra idé, så säg?

Maken kommer hem idag, vet att han kommer till Landvetter men inte hur dags, bäst att vara beredd! :-)

Tillägg: Men man blir ju helt galet belåten när man fixat sin räknare igen! Det gjorde susen att duscha! :-)

3 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Strulet i morse var straffet för att du inte brände en plåt - Man ska alltid bränna första plåtenn för då går allt annat bra - undra om detta stämmer eller är det skrock eller bara menat som en liten tröst...Kan du ju fundera på...

I vilket fall så är det aldrig fel att skämma bort sig själv lite då och då och speciellt så här års. Dagen har ju knappt börjat, så jag hoppas resten av den blir bra.

Rosenvante sa...

Är det första plåten man ska bränna???? Jag brukar alltid lyckas bränna den sista. Väldigt söta pepparkakor du gjort. Märker av att jag inte bakat på flera år, för det har tydligen kommit en massa nya mått. Så gulligt med fjäril och ängel. Får baka när mitt barnbarn blir större och kan vara med.
Bra att du lyckades fixa räknaren igen.
Sen om du inte gjort allt som alla andra gjort, spelar väl ingen roll. Gör det som du tycker är viktigast för dig, det är ju du (ni) som ska njuta, eller hur?
Kram till dig och ta det lugnt du med en stickning, låter som en mycket bra idé.

Cecilia sa...

Åh, tack ni båda, för stöd och tröst! Dagen känns redan bättre!