måndag 26 oktober 2009

Måndagen den 26 oktober

Kan man få för mycket inspiration?
Jag tror det; idag var vi på biblioteket i Kinna och jag kände att stickhyllan både lockade och inte lockade... så jag snek förbi och tittade på matböcker istället... Fast på varv nummer två blev jag iaf tvungen att låna "Stickning, en lustfylld konst" av Uuve Snidare igen. Här ett foto av ett foto av den tidigare omnämnda tulpantröjan...
Dessutom lånade jag en annan bok; min dotter rekomenderade Jigs & Reels av Joanne Harris men den fanns i Kinna enbart på svenska och då heter den I virvlande dans.
Sista meningarna på baksidestexten lyder Så låt er frestas. Det är ju, trots allt, bara frågan om dans. Tänk så saker sammanträffa ändå! :-)

I somras i takt med att sommarpotatisen skördades petade jag ner gamla skrumpna vinterpotatis och idag var det skördetid. Potasisarna jag lade ned var av olika färg, så ock skörden! Men det är tur att vi bara är två till middag, bilden ljuger lite beträffande storleken...
I övrigt har vi bara levt och promenerat, här kommer några höstbilder:
Bilden är lite oskarp men det var fantastiskt disigt, också!Stövelrengöring i bäcken.
To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower.
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.
(Blake, och inte vet jag, det borde kanske stått Droppen Dripp och droppen Drapp istället, för några sandkorn var det ju inte fråga om på denna bild. Möjligen i bäcken!)

1 kommentar:

Rosenvante sa...

Vilka härliga kort.