tisdag 28 februari 2012

NYFO

Not Yet Finished Objects ligger liiiite längre fram i pipelinen än UFO...
Och nu ska jag hålla räfst och rättarting med mina NYFO och mig själv:
1) Knitcol-vantar till dottern; bara toppen på handdelen saknas ännu Färdiga!
2) Uppsalavantarna, det gäller att inte förlora det lilla handlag jag fick till, på dem igen så snart jag har lite ostörd tid. Kan inte sticka litelite i taget där, måste få sitta vid. Jag gav upp Uppsalamönstret och gjorde tvåfärgade men med enklare mönster. På det hela taget nöjd!
3) Modifierade Hitchhikern som knappt fått synas i bloggen, det är nog några timmar kvar på den. Färdig och bortskänkt!
4) Dotterns födelsedagsstrumpor...himlans tunt garn, där... Färdiga!
5) Sonens nya strumpor, också där är det himlans tunt garn... Färdiga!

6) Dubbelstickade mössan...kanske får bli enkelstickad på toppen och platt upptill som en fez? :-D Överförd till nästa lista...

Detta är tredje gången jag definierar en Att-gör-lista, och det har fungerat utmärkt de två tidigare gångerna. Jag har inte gjort ALLT, men det mesta. Faktiskt. Inom rimlig tid!

Utöver detta har jag ett gäng verkliga UFOn som jag ska ta tag i någon gång... Vernal Equinox räknas inte dit eftersom den finns på landet.

Utöver detta har jag många USO (UnStarted Objects) som ligger och längtar bland annat flera fina sjalar, men just nu är jag lite sugen på en fin rödgrön Pyttipanna... Men den får INTE, jag upprepar INTE påbörjas förrän åtminstone tre punkter är strukna från listan ovan.


I alla fall två...

7 kommentarer:

Renée sa...

Vågar inte skriva ut alla grejer som jag har dragit upp... Du har dom iallafall kvar, jag drar upp skiten! Hoppas du får tummen ur någon dag och gör något färdigt!

tilda sa...

Ha ha!!! Det roliga med listor och beslut är ju att strunta i dom och göra det som är roligast för tillfället:) Lycka till och börja med Pyttipannan lite i smyg...bara piki liiite...då räknas det inte! H.Tilda

The Willow Fairy sa...

Men om du gör lite på fyra punkter så kanske det är ok...

Jag har också lite att göra listor, men de är mest mentala. Mest praktiskt så för då kan man omprioritera...

Rosenvante sa...

Ha, ha ha tur du lade till den där sista raden.
Det med ostartade projekt känner jag till, köper ju garn i parti numera och då vet jag nästan alltid precis vad jag ska göra, nu är det värre, vad tänkte jag med det här brukar jag gå o mumla.

Lilli sa...

Vad duktig du är som får så mycket gjort! Om jag skriver en "att-göra-lista" för mig själv, så kallar min man det för en "stress-lista!! Ja, det beror på hur man ser det :)

Monica sa...

Jag tror du har myntat ett uttryck jag gillar, NYFO, låter helt klart bättre än UFO! Jag gillar "hibernating" också, som man kan klicka i på Ravelry. Jag ser framför mig hur stickningarna ligger där och ruvar och har det mysigt i sin korg..

Veronica sa...

Ajabaja. Inte koka rosorna. =)
Brukar det bli nån skillnad?